Utenos policija vasario 23 dieną žiniasklaidos priemonėms išplatino pranešimą spaudai apie dingusį be žinios savivaldybės darbuotoją Audrių Remeikį.

„Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Audriaus Remeikio (g. 1969 m.).
Vyras vasario 22 d., apie 6 val. 30 min., iš namų Taikos g., Utenoje, išėjo į parką pasivaikščioti ir dingo be žinios. Iki šiol į namus negrįžo, jo buvimo vieta nežinoma“, – buvo rašoma pranešime.

Gyventojai suskubo į pagalbą

Anksti išėjusio vyro pasigedę artimieji pirmadienį, apie 16 valandą, kreipėsi į policiją, pranešė, kad A. Remeikis dingo be žinios.

Policijos pareigūnai nedelsdami ėmėsi darbo, buvo apklausti artimieji, draugai, pažįstami. Anot pareigūnų, patikrintos vietos, kuriose A. Remeikis lankydavosi, tačiau pirmadienį paieškos buvo bevaisės.

Sužinoję apie dingusiojo paieškas susirinko apie 200 savanorių, jie suskubo pareigūnams į pagalbą. Policija teigė, kad padėjo Utenos savivaldybės bendruomenė, įvairių įstaigų darbuotojai, šauliai, policijos rėmėjai, medžiotojai ir kiti geros širdies žmonės.

Rastas kūnas – dingusiojo

Antradienį, apie 13 valandą, policijos pareigūnai kartu su savanoriais pradėjo be žinios dingusio vyro paiešką. Neilgai trukus netoli Aukštakalnio parko rastas mirusio vyriškio kūnas. Buvo įtarta, kad tai dingusiojo kūnas, nes A. Remeikis pirmadienį, pusę septynių ryto, išėjo iš Taikos gatvėje esančių namų pasivaikščioti būtent į minėtą parką.

Policija paieškas pradėjo netoli jo įprastinio pasivaikščiojimo vietos, kur kiekvieną rytą ir vakarą eidavo.

Paieška buvo nutraukta, kai atvykę artimieji atpažino kūną.

„Informuojame, kad šiandien popietę, pasitelkus gausias visuomenės pajėgas, miškelyje, netoli namų, rastas ieškomo Audriaus Remeikio kūnas. Nuoširdi užuojauta šeimai, artimiesiems.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai dėkoja visiems gausiai susirinkusiems ir padėjusiems vykdyti paiešką“, – policija informavo atsiųstame pranešime.

Turėjo problemų su sveikata

Antradienį policija informavo, kad buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Teigiama, kad bus tikrinamos įvairios versijos, tačiau įtariama, kad A. Remeikis galėjo mirti dėl sveikatos problemų.

Utenos meras Alvydas Katinas BNS sakė, kad A. Remeikis dėl sveikatos problemų pastarąsias savaites turėjo nedarbingumo pažymėjimą, šią savaitę jis ketino važiuoti gydytis į Vilnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)