Apie tai praneša „Lietuvos rytas“. Pakalbinti nužudytosios merginos artimieji neslepia, kad bijo. Motina - kaunietė Jolanta Juškevičienė sakė, kad su vyru gyvena košmare, nuolat klausinėja teisėsaugos, ar pavyko surasti 11 metų kalėjimo nuteistą žudiką, tačiau raminančių žinių nesulaukia..

Jos dukterį 25 metų medikę internę Dainą Juškevičiūtę nužudžiusį V. Alboką pernai kovą Klaipėdos apygardos teismas nuteisė 11 metų nelaisvės, o šių metų kovą nuosprendį paliko galioti ir Apeliacinis teismas. Po Apeliacinio teismo nutarties V. Albokas iškart turėjo keliauti už grotų. Tačiau jis neatvyko į Vilnių išklausyti teismo sprendimo.

DELFI primena, kad jauna medikė praktikantė buvo nužudyta 2010 m. sausio 22 d. nuomojamame bute Klaipėdoje. Mergina buvo badoma, mušama, galiausiai – pasmaugta.

Merginos kūną rado jos mama. Nužudymu iš karto buvo įtartas jos buvęs draugas V. Albokas. Santykiai buvo nutraukti merginos iniciatyva, ji vėliau ne kartą artimiesiems pasakojo, kad vyriškis nenorėjo susitaikyti su išsiskyrimu ir ją persekiojo. Vyriškis visą laiką savo kaltę neigė. Tačiau ant V. Alboko batų buvo rasta merginos rūbų mikropluoštų, kraujo pėdsakų, be to, ant merginos bute gulėjusios pirštinės rastas V. Alboko bato pado atspaudas.