Policija informavo, kad rugpjūčio 2 dieną Jurbarko rajone patikrinimui buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Audi A6“, kurį vairavo Jurbarko miesto gyventojas. Automobilio apžiūros metu buvo rastas paketas su jame esančiomis augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis.

Tuo pačiu metu Kauno mieste buvo sulaikyti du Kauno miesto gyventojai. Atlikus kratą vieno iš įtariamųjų konspiraciniame garaže, esančiame Kaune, buvo aptikta platinimui jau paruoštų narkotinių medžiagų: galimai kokaino bei didelis kiekis kanapių. Be to, įtariamojo giminei priklausančioje apleistoje sodyboje buvo aptikti du šiltnamiai, su juose augančiais 140 vienetų kanapių augalų, įrengta drėkinimo bei tręšimo sistema.

Policijos pareigūnų sėkmingai įgyvendintos operacijos metu iš viso iš nelegalios apyvartos paimta apie 20 kilogramų narkotinių medžiagų – kanapių, kurios turėjo pasiekti Lietuvos gatves.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 straipsnį. Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją