Avarija įvyko apie 10.30 val. ties „Šiaurinės“ prekybos centru.

Policija praneša, kad Kaune, Šiaurės pr., susidūrė du automobiliai „Ford“ ir „Toyota“.

„Ford“ vairuotojas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą. Jam alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 2,9 prom. Pirminiais duomenimis, daugiau sužeistų asmenų nėra.

Dėl avarijos buvo uždaryta Šiaurės prospekto atkarpa nuo V. Landsbergio-Žemkalnio gatvės Savanorių prospekto link.

Toyota” vairavęs Marijus pasakojo, kad važiavo leistinu 50 km/val., kai ir per veidrodėlį pamatė 100-120 km/val. atskriejantį „Ford“.

Įsikabinau į vairą, dar savo keleiviui spėjau pasakyt „atsargiai“, bet jis net nespėjo sureaguoti. Spėjau nusukti nuo mašinų ir užšokti ant borto. „Ford“ vairuotojas po įvykio išlipo visiškai girtutėlis ir sako, kad jam čia nėra ką veikti bei susiruošė pasišalinti, tai teko dar jį ir sulaikyti“, - pasakojo eismo įvykio dalyvis.

Kaip DELFI informavo greitosios pagalbos medikai, pradžioje buvo pranešta, kad avarijos metu sužeisti trys žmonės.

Į įvykio vietą išsiųsti du medikų ekipažai, dar vienas greitosios automobilis prisijungė, nes buvo visai šalia įvykio vietos.

Atvykus medikams paaiškėjo, kad rimčiau nukentėjo vienas žmogus. Jis išvežtas į ligoninę. Tuo tarpu vienam įvykio dalyviui medikų pagalbos neprireikė, o kitas pats išlipo iš mašinos. Jį apžiūrėjo medikai, tačiau jokių traumų nenustatė.

Policija papildo, kad į gydymo įstaigą pristatytas „Ford“ vairuotojas (gim. 1974 m.) ir „Toyota“ keleivis (gim. 1983 m.).

„Toyota“ automobilį vairavusiam vyrui (gim. 1982 m.) medikų pagalbos neprireikė.

Už nuotraukas DELFI dėkoja skaitytojui Vaidui!