Panevėžio apskrities policija praneša, jog rugpjūčio 24 d. 23.55 val. buvo gautas pranešimas, kad Biržuose, Maironio gatvėje, iš pravažiuojančio automobilio BMW vyriškis galimai pneumatiniu šautuvu šaudo į du nepilnamečius praeivius. Biržų policijos patruliams buvo nurodyta nustatyti ir sulaikyti minėtą automobilį.

Rugpjūčio 25 d. apie 6.10 val. biržietė J. N. (gimusi 1969 m.), pranešė, kad po Vilniaus g. 40A namo balkonu rado sūnaus D. N. (gimusio 1996 m.) lavoną su šautine žaizda.

Įtariamasis Z. Š. (gimęs 1965 m.), gyvenantis Biržuose, sulaikytas. Antras įtariamasis iš Biržų kilęs Dainius Miliukas (gimęs 1976 m.), policijos duomenimis, gyvena Vilniuje, Žirmūnų g. Jis vis dar ieškomas. D. Miliukas gali naudotis automobiliu „Mercedes Benz E270“, valst. Nr. CDR 270, 2004 m. laidos, juodos spalvos.

Pirmadienį Panevėžio apygardos Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai iš Biržuose dirbančių kolegų perėmė ikiteisminį tyrimą dėl šeštadienį šiame mieste įvykusios nepilnamečio žmogžudystės.

Dainius Miliukas