Ši degalinė naktimis neveikia, tačiau ten nakvoja budintis operatorius. Apsaugos vaizdo kamerų filmuotoje medžiagoje matyti, kaip 23.37 val. į patalpa įeina gobtuvą užsimaukšlinęs vyras. Pareigūnus nustebino, kad jis duris ne išlaužė, o atsirakino.

Priėjęs prie neva miegančio operatoriaus įsibrovėlis pagrasino jam peiliu, surišo rankas lipnia juosta ir iš kasos paėmė 2656 litus. Iš stalčiaus jis paėmė dar 9 tūkst. litų. Degalinėje plėšikas išbuvo 5 minutes.

Užpuolikui pasišalinus operatorius paskambino ne policijai, o bendradarbiams. Pareigūnams apie apiplėšimą buvo pranešta tik po 40 minučių. Kriminalistams tai sukėlė įtarimų. Pirmadienį ryte, apie 8 val., jie sulaikė Remigijų J. Apklausos metu jaunas vyras palūžo – prisipažino, jog apiplėšimą su broliu inscenizavo.

Netrukus darbovietėje (norvegų grupei „Stansefabrikken“ priklausančioje metalo apdirbimo įmonėje) buvo sulaikytas ir Gintautas J. Prie gamyklos stovėjusiame jo automobilyje, po sėdynės apmušalu rasti iš degalinės pagrobtieji pinigai.

Iki šiol broliai policijai nebuvo žinomi. Abu sulaikyti dviem paroms.