Žvejybos uosto rajone esančioje biliardinėje „Monarchas“ barmene dirbusi 39-erių Laima Jokubaitienė mažiausiai penkias savaites praleis ligoninės palatoje – jai diagnozuoti dubens ir kairiosios rankos lūžiai, sumušimai.

Nors moteris tebesvarsto, ar dėl šeštadienio naktį kilusio konflikto su savo darbdaviais kreiptis į policiją, dienraščio žurnalistams prie lovos prikaustyta L.Jokubaitienė pasakojo, kad ją iššokti pro langą privertė biliardinės šeimininkas ir jo žmona. Esą jie moterį pradėjo plūsti ir įžeidinėti po to, kai ši atsisakė dirbti po vidurnakčio.

„Kai pasakiau, kad nedirbsiu, šeimininkas ėmė mane keikti, vėliau smaugė. Mačiau tik vieną išeitį – šokti pro atvirą langą antrame aukšte“, - prisiminė viena dvylikametį sūnų Danielių auginanti L.Jokubaitienė.

Ji sakė, biliardinėje dirbti pradėjusi prieš kelias savaites – dvi savaites buvusi barmeno mokinė, pastarąją savaitę prie baro dirbusi savarankiškai.

„Šeimininkas žadėjo, kad už kiekvieną po vidurnakčio dirbtą valandą mokės po 10 litų, tačiau šeštadienio naktį šiuos savo žodžius pamiršo. Neketinau dirbti nemokamai. Tai ir sukėlė jo įniršį“, - pasakojo L.Jokubaitienė, užtikrinusi, kad niekada nebesutiks dirbti bare.

Nukentėjusioji teigė, kad toks šeimininko elgesys nebestebina nei biliardinės personalo, nei lankytojų. Esą tą patį vakarą jis suspardė pagyvenusį užeigos lankytoją ir išmetė jį pro duris.

„Gal tas žmogus ir buvo išgėręs, bet juk jis – klientas“, - šeimininko elgesiu stebėjosi klaipėdietė. Ji negalėjo pasakyti, ar tą naktį biliardinės savininkas buvo blaivus. „Akys buvo paklaikusios, bet ar buvo girtas, nenoriu spėlioti“, - „Klaipėdai“ sakė ji.

L.Jokubaitienei labiausiai apmaudu dėl to, kad jai lovoje teks praleisti net kelias savaites. „O kas sūnų rugsėjo 1-ąją į mokyklą išleis?“ - graudinosi pajudėti nebegalinti moteris.

Tačiau biliardinės savininkas Sergejus dienraščiui aiškino esą L.Jokubaitienė darbe vartojo alkoholinius gėrimus su ją vaišinusiu klientu, o pro langą iškrito pati. „Tuo metu bare buvo keli lankytojai, kurie galėtų paliudyti, kad ji gėrė. Kai ji išėjo parūkyti, išgirdome triukšmą. Tada ir pamatėme ją gulinčią po langais“, - sakė jis.

Paklaustas, ar tąvakar jis sumušęs biliardinės klientą, Sergejus aiškino, esą padauginusį vyrą iškviesti apsaugos darbuotojai tiesiog išstūmė pro duris.