Kauno policijos duomenimis, L. Jablonskas vairuotojo pažymėjimą gavo 2011 metų birželio 17-ąją. Lygiai po mėnesio – 2011 metų liepos 17 dieną, L. Jablonskas pateko į auto įvykį.

Netrukus, 2011 metų rugpjūčio 11 dieną užfiksuotas dar vienas įvykis, kuriame dalyvavo ir L. Jablonskas.

Vienas iš įvykių užfiksuotas laidoje „Žvaigždė policininkas“. Tuomet su Kauno patruliais gatvėse budėjo ir žinomas choreografas Jurijus Smoriginas.

Tuomet L. Jablonsko vairuojamas „VW Golf“ Minkovskių gatvėje rėžėsi į pakelės stulpą. Per stebuklą, nei J. Jablonskas, nei kartu su juo važiavęs jaunuolis nenukentėjo.

Įvykio vietoje dirbę pareigūnai spėjo, kad „VW Golf“ galėjo lėkti 120 km/val. greičiu.

„Į kapus gi lėkėte“, - tuomet L. Jablonskui proto bandė įkrėsti J. Smoriginas.

Į kapus L. Jablonskas nenulėkė ir vėl liko sveikas. Tačiau į kapus pasiuntė dešimtmetę mergaitę ir jos mamą (gim. 1969 m.).

Trečiadienio vakarą važiuodamas Baltų prospekte L. Jablonskas nepraleido per perėją ėjusios mergaitės su mama.

Vaikino vairuojamas „BMW 525D“ į žmones rėžėsi taip stipriai, kad moters palaikai nulėkė apie pusšimtį metrų nuo perėjos. Atskubėję medikai jau nieko negalėjo padėti nei mergaitei, nei jos mamai – abi žuvo vietoje.

Pagal oficialiai dar nepatvirtintą informaciją, vienas automobilis ties pėsčiųjų perėja pirmoje eismo juostoje sustojo praleisti pėsčiųjų, tuo tarpu L. Jablonskas antra eismo juosta lėkė kaip lėkęs. Tai baigėsi tragiškai.

Pagal pirminę informaciją L. Jablonskas įvykio metu buvo blaivus. Tačiau buvo paimti kraujo ir šlapimo mėginiai, kurie parodys, ar vaikinas nevartojo narkotinių medžiagų.

Šiuo metu L. Jablonskas sulaikytas dviem paroms. Policijos pareigūnų duomenimis, ketvirtadienį jaunuoliui bus pareikšti įtarimai ir sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Dėkojame DELFI skaitytojui už filmuotą medžiagą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1990)