Klaipėdos policijos pareigūnai rugpjūčio 18 d., antradienį, iš ligoninės gavo pranešimą, kad apie 17.05 val. mirė 2004 m. gimęs paauglys. Šešiolikmetis skendo Baltijos jūroje, ties antrąja Melnrage.

Nelaimė įvyko rugpjūčio 17 dieną, pirmadienį. Apie 16.32 val. ugniagesiai gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Antrosios Melnragės paplūdimyje, skęsta žmogus.

Atvykus ugniagesiams, paplūdimio gelbėtojai jau buvo iš Baltijos jūros ištraukę du paauglius, vienam darė dirbtinį kvėpavimą, kitas buvo sąmoningas.

„Delfi primena“, kad „Klaipėdos paplūdimiai“ pasidalijo informacija, kaip įvyko tragiškai pasibaigusios maudynės. Šalia Antrosios Melnragės ir Neįgaliųjų paplūdimių septynių paauglių grupė nuplaukė už plūdurų. Grįžtant kranto link srovė juos nunešė į duobę. Penkiems paaugliams pavyko patiems išplaukti, du ėmė skęsti.

Vienas išgelbėtų paauglių išvežtas į ligoninę dėl patirto šoko ir kūno atšalimo. Kitas ilgai neatgavo sąmonės. Jam buvo atliekamas dirbtinis kvėpavimas iki kol atvyko medikai, kurie berniuką taip pat nuvežė į ligoninę.

Deja, šešiolikmečio gyvybės išgelbėti jau nepavyko.