Ragučinos kaime nuo neasfaltuoto kelio nulėkė automobilis BMW. Jis nuskriejo per krūmus, išlėkė į dirvonus, ten kažkiek kartų vertėsi. Mašina nuo kelio nulėkė keliasdešimt metrų ir sustojo apvirtusi aukštyn ratais.

Automobiliu važiavo dvi merginos ir du vaikinai. Pirminiais policijos duomenimis, žuvo BMW vairavusi S. Z. (gimusi 1999 m.). Bet vėliau, aiškėjant aplinkybėms, suabejota ar automobilį vairavo ši mergina.

Keleiviams medicinos pagalba suteikta vietoje.

Pasak pareigūnų, liudininkai teigia, kad avarija įvyko atsiradus kliūčiai kelyje - lyg ir pasimaišęs kažkoks žvėris. Be to, toje kelio vietoje yra duobė - galbūt avarija įvyko dėl jos. Sprendžiant pagal tai, kaip toli nuo kelio atsidūrė automobilis, greitis buvo didelis.

Iš besivartančio BMW išbyrėjo įvairūs daiktai, tarp jų ir alaus skardinės. Ar vairuotoja buvo blaivi, aiškinsis ekspertai.

Papildyta 6.45 val. Šeštadienį paryčiais policija patikslino įvykio aplinkybes.

Po avarijos dešinės pusės galinėje keleivio vietoje liko prispausta mergina, kurią atvykę ugniagesiai gelbėtojai ištraukė. Greitosios pagalbos medikai konstatavo merginos mirtį. Kaip vėliau paaiškėjo, eismo įvykio metu žuvo automobilyje važiavusi mergina (gim. 1999 m.). Taip pat kartu važiavo vaikinas (gim. 1995 m.) (1,38 prom.), mergina (gim. 1999 m.) (0,00 prom.) ir nepilnametis (gim. 2001 m.) (0,88 prom.). Kas vairavo automobilį, nustatinėjama. Nukentėjusius greitoji pagalba išvežė į Švenčionių rajono ligoninės priėmimo skyrių, kur jiems buvo suteikta pagalba ir paimtas kraujas, jie paleisti gydytis ambulatoriškai. Nepilnametis perduotas motinai.

Papildyta 12 val. Įvykio aplinkybės vis tikslinamos. Šeštadienio vidurdienį Policijos departamentas pranešime apie šią tragišką avariją rašo, kad žuvusioji mergina buvo keleivė.