Pranešimas apie kraupią avariją buvo gautas 13.43 val. Pirminiais policijos duomenimis, susidūrimas įvyko Nemenčinės pl. ir Laurų g. sankryžoje.

Susidūrė priešpriešiais važiavę „Honda“ ir „Audi“ automobiliai. „Honda“ vairuotojas (50 metų) žuvo vietoje, su juo mašinoje buvo dar 4 keleiviai. „Audi“ automobiliu važiavo 3 žmonės. Vėliau pranešta, kad vienas „Audi“ automobilyje važiavęs žmogus neišgyveno.

Žuvo įvykio vietoje

Pirminiais duomenimis, ugniagesiai vadavo „Honda“ automobilyje įkalintą vairuotoją. Jam, deja, medikai jau nieko nebegalėjo padėti.

Ligoninėje buvo kovojama dėl „Audi“ automobilyje važiavusio žmogaus. Visgi apie 15.30 val. buvo pranešta, kad jo gyvybė užgeso.

Šešis nukentėjusiuosius į ligoninę skubiai nuvežė greitosios pagalbos ekipažai. Kol kas dar nėra žinoma nelaimėlių būklė. Įvykio liudininkai neatmeta, kad jie turėtų būti sunkiai sužaloti.

Įvykio liudininkė sakė, kad avarijos vietoje dirbo gausios medikų pajėgos - šeši automobiliai. Moteris buvo pakraupusi, ji teigė, kad sužalotieji gulėjo tiesiog ant žemės.

Žmonės pasakojo, kad į nelaimę papuolusiems žmonėms atskubėjo padėti ne tik gausios medikų bei pareigūnų pajėgos, bet ir ugniagesiai. Pirminiais duomenimis, dirbo dvi gelbėtojų autocisternos.

Dėl įvykio buvo susidariusios transporto spūstys. Policijos pareigūnai reguliavo eismą.