Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vieną žmogų iš apvirtusio automobilio „Audi“ ugniagesiai gelbėtojai ištraukė ir perdavė greitosios pagalbos medikams. Kitam automobilyje buvusiam žmogui konstatuota mirtis.

Netrukus Vilniaus apskrities policijos pareigūnai DELFI patikslino, kad mirė ir antras šiame automobilyje buvęs žmogus.

Pasak pareigūnų, iš „Audi“ rūko dūmai, tačiau mašina neužsidegė.

Papildyta. Aiškėja šio įvykio aplinkybės. Tuo metu kelyje dirbo Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai, jie per žiūronus stebėjo kelią. Pasieniečiai pastebėjo, kad maždaug už 0,5-1 km staiga sustojo, apsisuko ir dideliu greičiu nuvažiavo automobilis. Manoma, kad „Audi“ ekipažas pastebėjo tolumoje stovinčius pasieniečius.

Pareigūnai nuvažiavo paskui jį, tačiau atstumas buvo pernelyg didelis - pasieniečiai bėglių negalėjo nė bandyti sustabdyti. Tai nebuvo gaudynės - VSAT pareigūnai tik važiavo paskui įtartiną automobilį. O bėgliai toli nenuvažiavo. Kai pasieniečiai pagaliau juos pasivijo, „Audi“ jau buvo nulėkęs nuo kelio ir apsivertęs.

Policininkai automobilyje rado keliolika dėžių kontrabandinių cigarečių.„Audi“ buvo su lietuviškais numeriais, tačiau abu žuvusieji - ne Lietuvos piliečiai. Neoficialiais duomenimis, tai Baltarusijos piliečiai.