Pranešimas apie susidūrimą buvo gautas spalio 3 dieną, apie 15.33 val.

Informuota, kad Šilo gatvėje, važiuojant Šilo gatve Rokantiškių kapinių link, susidūrė du automobiliai. Pasak pranešėjos, galimai nukentėjo du žmonės.

DELFI įvykio vietoje sužinojo, kad susidūrė vyro vairuojamas „Renault Laguna“ automobilis ir jaunos merginos vairuojama „Toyota Corolla“ (automobilis pažymėtas „klevo lapu“).

„Renault Laguna“ automobilio vairuotojas važiavo į kalną, o „Toyota Corolla“ - nuo kalno. Pasak eismo įvykio dalyvio, merginos vairuojamas automobilis galbūt dėl greičio ar dėl šlapios kelio dangos tapo nevaldomas ir kelio vingyje beveik skersas išlėkė į priešingos krypties eismo juostą.

„Renault Laguna“ automobilio vairuotojas bandė išvengti susidūrimo, bet nesėkmingai, jis rėžėsi į merginos vairuojamo automobilio šoną. Nuo smūgio „Toyota Corolla“ nuskriejo nuo stataus šlaito, o vyro automobilis liko stovėti vidury kelio.

Pasak policijos pareigūnų, į ligoninę buvo išvežtos 3 nukentėjusiosios: „Toyota Corolla“ vairuotoja ir keleivė (abiems maždaug po 18 metų) bei „Renault Laguna“ automobilio 60-metė keleivė.

Dėl avarijos Šilo gatvėje buvo apsunkintas eismas.