Paaiškėjo, kad eismo įvykį sukėlė girtas ligoninės automobilio vairuotojas (gimęs 1956 m.) – jam nustatyta 1,73 prom. alkoholio. Laimei, įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintos tik transporto priemonės, praneša Vilniaus apskrities policija.

Transporto priemonių vairavimas, kai vairuotojui nustatytas 1,5 ir daugiau promilių neblaivumas, yra viena iš dažniausiai padaromų nusikalstamų veikų Elektrėnų savivaldybėje. Tai – veika, kai vairuotojų, keleivių ir kitų eismo dalyvių gyvybėms gresia pavojus gyvybei. Elektrėnų policija ragina transporto priemonių vairuotojus būti sąmoningais ir nesėsti už vairo neblaiviems, nerizikuoti kitų sveikata ir gyvybe. Juk įtakoti alkoholio priimti neapdairūs sprendimai gali sukelti skaudžias pasekmes, kai viena neatsakinga ir lemtinga klaida negrįžtamai sulaužys Jūsų ir kitų gyvenimus!

Priminsime, kad gruodžio 8 d., apie 16 val. 30 min., Elektrėnuose, Sabališkių g., neblaivaus (2,04 prom.) šiukšliavežio vairuotojo vairuojama transporto priemonė susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „VW Passat“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją