Pranešta, kad Raseinių r., maždaug 50 km už Kauno (Klaipėdos kryptis), susidūrė trys ar keturi automobiliai. Sudaužytose mašinose, įtariama, prispausti žmonės.

Dėl šios avarijos susidarė didžiulė transporto spūstis - net skubantiems ugniagesiams-gelbėtojams buvo sudėtinga prasibrauti per šią spūstį. Į avarijos vietą dviem automobiliais išskubėjo gelbėtojai iš Ariogalos ir Kėdainių.

Vos gavę pranešimą apie avariją, į įvykio vietą išskubėjo ir kelios medikų brigados. Pirminiais duomenimis, jie iš avarijos vietos į ligoninę išvežė tris žmones, vienos moters gyvybės nepavyko išgelbėti - policijos pareigūnų duomenimis, ji žuvo vietoje.

Per avariją žuvo "Nissan" važiavusi moteris. Į pajūrio pusę ji važiavo su dukra, kartu automobiliu keliavo ir du jaunuoliai. Į avariją patekusio pirma eismo juosta važiavusio "VW Passat" vairuotoja DELFI pasakojo, kad avarija įvyko prieš jos akis, be to, kliuvo ir jai. "Nissan" važiavo šalia, antra eismo juosta. Iš paskos jį pasivijęs "Volkswagen" nestabdydamas trenkėsi į "Nissan" galą. Nuo smūgio "Nissan" automobilis ėmė suktis ir nuo kelio nubloškė pirma juosta važiavusį "VW Passat".

Atskubėjusi ugniagesiams prispautų žmonių nebuvo, jie ėmėsi šalinti avarijos padarinius ir tvarkyti važiuojamąją dalį, kad kuo greičiau būtų atlaisvintas eismas. Tačiau į pajūrio pusę važiuojantiems žmonėms avarija sukėlė tikrą kantrybės išbandymą. Policijos pareigūnai kiek įmanoma stengėsi palengvinti pravažiavimą reguliuodami eismą.

Tik apie 19 val. vakaro portalas eismoinfo.lt informavo, kad kraupios avarijos vieta sutvarkyta ir vairuotojams neliko trukdžių kelyje.

DELFI dėkoja skaitytojams už informaciją ir nuotraukas.