Pareigūnai pranešė, kad gruodžio 10 d., apie 18 val. 59 min., Vilniuje, Savanorių pr., nenustatytas automobilis, vairuojamas nenustatyto asmens, partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusius pėsčiuosius – vyrą (gimusį 1993 m.) ir moterį (gimusią 1997 m.).

Pėsčiasis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę, pėsčioji, suteikus med. pagalbą ligoninėje, gydoma ambulatoriškai.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Vairuotojas nė nepristabdė

Vilniuje, Savanorių prospekte, ties Vaduvos g. sankryža, dviejų automobilių vairuotojai sustojo prie raudono šviesoforo ir laukė, kol gatvę pereis pėstieji, tačiau atlėkęs dar vienas automobilis partrenkė žmones ir spruko.

Teigiama, kad „Saab” automobilio vairuotojas nė nepristabdė. Pėstieji ėjo per gatvę leistinoje vietoje, tad vargu ar galėjo tikėtis tokio akibrokšto.

Įvykio vietoje dirbę pareigūnai rado įtariamojo automobilio detalių, kurios liko po susidūrimo.

Pats atvyko į policiją

Pasirodo, kad du žmones, įtariama, sužalojęs asmuo pats atvyko į policiją.

Anot policijos, vyriškis dar nėra apklaustas, įvykis tiriamas.

Pirminiais duomenimis, šeštadienį žmones partrenkęs „Saab” vairuotojas pas pareigūnus prisistatė tik sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)