Praėjus kelioms dienoms po A. Kilkaus dingimo didelės pareigūnų pajėgos, dingusiojo artimieji, draugai šukavo vietoves prie Aukštadvario kartodromo, kur gyvena suimtas įtariamasis Laurynas Baltrūnas. Po keleto dienų paieškos miškuose ir laukuose buvo nutrauktos.

Tąsyk Vilniaus apskrities policijos komisariato komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius sakė: „Atsižvelgiant į ikiteisminio tyrimo metu gaunamą informaciją, neatmestina galimybė, kad aktyvios paieškos veiksmai, jei tai pasirodys tikslinga, bus vykdomi ateityje“.

Galima tik spėlioti, ar bylą tiriantys policijos pareigūnai gavo naujos informacijos. Tačiau, DELFI žiniomis, lapkričio 2 d. aktyvios paieškos veiksmai vėl buvo vykdomi - 50 Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų šukavo Velnio duobės apylinkes. Velnio duobė (geologinis gamtos paminklas) yra maždaug 4 km nuo Aukštadvario, Kalvų miške.

Vilniaus apskrities policijos viršininko pavaduotojas Mindaugas Stravinskas neatskleidė, kodėl atnaujinta paieška. Jis tik patvirtino, kad naujų įtariamųjų byloje nėra.