Ketvirtadienį, apie 20.00 val. buvo skambinta į Ukmergės gyventojos 52 m. G. B. laidinį telefoną skambinęs vyriškis prisistatė esantis Vilniaus FNTT viršininko pavaduotojas ir pareikalavo G. B. elektroninės bankininkystės slaptažodžio ir kodų. Moteris patik4jo sukčiumi ir sudiktavo kodus. Penktadienį ji banke sužinojo, kad iš jos sąskaitos pervesta 603 litai.

Ketvirtadienį į panašias pinkles pateko ir dar viena ukmergiškė.

Apie 16.00 val. buvo skambinta į pilietės Ukmergės m.gyventojos 53 m. L. M. laidinį telefoną, skambinęs vyriškis prisistatė esantis Vilniaus FNTT viršininku ir pareikalavo iš L.M . elektroninės bankininkystės slaptažodžio ir kodų, kuriuos ji sudiktavo. Penktadienį moteris sužinojo, kad jos vardu buvo paimti du kreditai po 1000 litų, bei nuimta 3990 litų.

Penktadienį apie 15.30 val. į 86 m. J. A. Šakių gyventojo namų telefoną paskambino vyriškis, kuris prisistatęs sūnumi V. A. paaiškino, kad jis auto įvykio metu sužalojo du žmones, o kad nebūtų keliama baudžiamoji byla, reikalinga nukentėjusiems atlyginti 14000 Lt. Apie 17 val. J. A. atėjusiam nepažįstamam vyrui padavė 14000Lt., kuris gavęs pinigus išėjo ir negrįžo. Padaryta turtinė žala 14000 Lt.