Dingusios paauglės šeima ir draugai, prabėgus savaitei nuo to, kai ją matė paskutinį kartą, paskelbė desperatišką prašymą, raginantį 14-metę sugrįžti namo. Šalies policija, siekdama ją surasti, paskelbė kreipimąsi į visuomenę.

Karolina Ežerinskaitė, geriausia Emilijos mamos Godos draugė, sakė: „Ji yra dingusi nuo praėjusio pirmadienio (balandžio 28 dienos). Ji jau buvo pradingusi ne kartą ir anksčiau, bet tik dienai. Kitą dieną ji sugrįždavo. Tai pirmas kartas, kai jos nėra namuose daugiau nei savaitę“.

Emilija Jurgalaitė

Jacko Hunto mokyklą lankanti Emilija šį mėnesį švęs savo 15-ąjį gimtadienį. Karolina tvirtino, kad visi nepaprastai trokšta, jog ji saugiai sugrįžtų namo. Ji teigė: „Mergaitė gyvena Velande su savo šešiamečiu broliuku ir mama. Mes baiminamės, kad ji gali būti susidėjusi su netinkama kompanija. Policija klausinėja Emilijos draugų, kur ji galėtų būti. Lietuviai ieško jos Velande, Lincoln Road ir Ortone. Reikėtų jos ieškoti šiose vietovėse ir aplink Piterborą“.

Karolina taip pat pridūrė: „Emilijos mama nori perduoti jai tokią žinią: „Jei tu pakliuvai į bėdą, prašau, grįžk ir viską mums papasakok. Mes viską išspręsime drauge, prašau, tik grįžk namo“.

Emilija yra liekna, maždaug 1,6 m ūgio, rudais pečius siekiančiais plaukais. Kai mergaitę matė paskutinį kartą, ji vilkėjo juodą paltą ir avėjo baltus „Nike“ sportbačius.

Turinčių bet kokios informacijos prašoma skambinti Jungtinės Karalystės policijai numeriu 101.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)