Užvakar ties S.Dariaus ir S.Girėno gatvės 4 namu po „A.N.” redakcijos langais automobilis BMW 320, vairuojamas neblaivaus alytiškio Alvydo Š., nuvažiavo nuo važiuojamosios dalies, išvertė elektros apšvietimo stulpą ir kliudė liepaitę. Elektros stulpas atsirėmė į namo sieną. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Kaip vakar sakė miesto savivaldybės administracijos Komunalinio ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Albertas Česonis, specialistai apžiūrės medelį ir, jeigu šaknys nepažeistos, BMW nubrozdintą liepaitę bandys gydyti. Smagus pasivažinėjimas Alvydui Š. gerokai patuštins kišenę. Vairuotojui teismas gali skirti iki 5 tūkst. litų baudą. Atstatyti elektros apšvietimo stulpą kainuos per 2 tūkst. litų. Liepaitės atsodinimas kainuos apie 1,2 tūkst. litų.

Miesto centre gyvenantys alytiškiai dažnai skundžiasi, kad ypač savaitgalio naktimis ratuotas jaunimas S.Dariaus ir S.Girėno gatvę paverčia ralio trasa: netyla variklių riaumojimas, stabdžių cypimas - vairuotojai mėgina jėgas.

Automobilių stovėjimo aikštelėje prie „Nemuno” prekybos centro vaikinai ir merginos mašinose gaivinasi ne tik alumi, bet ir stipresniais gėrimais.

Galbūt Saugaus eismo komisijai vertėtų pasukti galvas, kaip sutramdyti jaunus vairuotojus. Ar nevertėtų S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje įrengti stacionaraus greičio matuoklio, o prie įvažos į automobilių aikštelę - kelio ženklo, draudžiančio eismą savaitgalio naktimis?