Į trečiame aukšte esantį vyro butą ugniagesiai pateko pro langą. Negyvas buto šeimininkas rastas gulintis ant grindų su žaizda galvoje.

Tai įvyko trečiadienį priešpiet, Likiškėlių gatvėje, 4 numeriu pažymėtame daugiabutyje. 67-erių metų draugui telefonu bandęs prisiskambinti vyriškis sunerimo, kai šis vis neatsiliepė. Galiausiai sunerimęs vyras atėjo iki savininko buto ir bandė jį prisišaukti skambindamas į duris.

„Kai Antanas neatidarė ir durų, dar kartą pabandžiau skambinti jam telefonu, kurį išgirdau skambant bute. Supratau, kad jeigu jis neatsiliepia, kažkas atsitiko, tai ir iškviečiau pagalbą“, – kalbėjo vyriškis, kurio draugas rastas negyvas.

Pareigūnams patekus į buto vidų, buto savininkas rastas gulintis ant grindų su kirstine žaizda galvoje. Jo kūno padėtis sukėlė įtarimų, kad jis nugriuvo ne pats, o buvo paguldytas.

Įtariama, kad tarp buto savininko ir dar vieno ar kelių asmenų galėjo vykti grumtynės, kurios baigėsi tragiškai. Nepatvirtintais duomenimis, vyriškio kūnas bute galėjo gulėti apie pora dienų. Kaimynai teigė, paskutinį kartą jį matę užvakar. Netrukus į įvykio vietą atvyko kriminalinės policijos pareigūnai.

Kaimynų teigimu, miręs vyras trijų kambarių bute gyveno vienas, jo žmona prieš daugelį metų mirė, o vaikai gyvena ir dirba užsienyje. Pas šeimininką dažnai užsukdavo draugai.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.