Balandžio 6 d. Alytaus apskr. VPK buvo gautas dar vienas asmens pareiškimas, apie jo sodyboje, Varėnos r. Degsnių kaime, įvykdytą vagystę. Iš ten esančio garažo pavogta įvairūs akumuliatoriniai, elektriniai įrankiai, įrankių rinkiniai, elektros generatorius.

Sekdami karštais pėdsakais, dar tą pačią parą, Alytaus apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė 42 metų vyrą. Įtariamąjį galima vadinti serijiniu vagimi, nusikaltimus jis vykdė Alytaus, Varėnos ir Trakų rajonuose, praneša Alytaus apskrities policija.

Kratų metu rasti nenuginčijami įrodymai. Vyro namuose, automobilyje bei garaže rasta ir paimta: įvairūs akumuliatoriniai, elektriniai įrankiai, įrankių rinkiniai, krovininių automobilių dalys, elektriniai prietaisai, elektros generatoriai ir kiti daiktai.

Kilęs iš Varėnos rajono, šiuo metu sostinėje gyvenantis įtariamasis puikiai žinomas teisėsaugai, teistas dėl neteisėto sienos perėjimo, plėšimų, vagysčių. Šiuo metu Alytaus apylinkės teismo Varėnos rūmuose jo atžvilgiu nagrinėjama baudžiamoji byla dėl sisteminių vagysčių. Dėl vykdytų sukčiavimų nuosprendį priims Vilniaus regiono apylinkės teismo Trakų rūmų teisėjai.

Teismas vyrą leido suimti dviem mėnesiams.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Alytaus apylinkės prokuratūros prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją