Klinika „Beauty Balance" feisbuke paskelbė, kad bent nuo vasario mėnesio, o gal ir anksčiau, vienas vyras, turėdamas piktų kėslų, pradėjo naudotis jų pavadinimu.

„Vienas gudrus veikėjas pradėjo naudotis mūsų klinikos vardu ir kviesti modelius nemokamiems masažams. Siūlo susitikti prie klinikos laiptų, sako kad šiuo metu klinikoje labai triukšminga ir nuveda modelius į gretimo namo būtą. Ir mūsų žiniomis jis prisidengiant masažu atlieka tvirkinamus veiksmus.

Norime perspėti, būkite atsargios! Jokių nemokamų masažų ne klinikos patalpose neatliekame, kaip ir pačioje klinikoje! Pas mus dirba (nuomoja) kabinetus patyrusios specialistės, visos turi savo klientų ratą“, - rašoma klinikos feisbuke.

O kaip skelbia tv3.lt, šis viliojimo būdas - dar viena A. Arutiuniano schema.

Jis internete iš pradžių išgarsėjo kaip "Alfa vyras", pardavinėjęs moterų viliojimo kursus.

Kiek vėliau jis įsivėlė į skandalą su rimtu kriminaliniu prieskoniu - buvo atskleista , kad A. Arutiunianas apsimetinėja fotografu ir taip vilioja merginas į savo butą.

Tuomet į situaciją rimtai sureagavo teisėsauga, įtarusi, kad "Alfa vyras" apsvaigino ir išprievartavo merginą, tačiau tyrimo metu tai nepasitvirtino.

Nepaisant to, jis pusmetį praleido suimtas Lukiškėse, o po to buvo nuteistas dėl jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimo.

Po šių istorijų A. Arutiunianas dingo iš viešosios erdvės, tačiau dabar vėl atsidūrė dėmesio centre.

„Airinas feisbuko grupėje "Noriu filmuotis" prisistatė Tomu ir pakvietė į "Beauty Balance" saloną nemokamam masažui. Atvykus sutikau sportiškąjį Airina, o masažo lokacija netikėtai pasikeitė į jo butą. Merginos, būkite atidžios“, - socialiniuose tinkluose paskelbė nemokamu masažu susidomėjusi mergina.

Šis masažas siūlomas feisbuko grupėse, o vėliau registracijai nukreipiama į internetinį puslapį „freemassage.eu“, kur skelbiamos iš rusiškų portalų paimtos masažo kabinetų nuotraukos.

Kaip Delfi informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, dėl masažuotoju prisistatinėjančio vyro kol kas gauti trys pranešimai.

„Pareigūnai šiuo metu tikslinasi įvykių aplinkybes", - nurodė ji.

Su pačiu A. Arutiunianu Delfi susisiekti nepavyko, prašymas pakomentuoti jam buvo išsiųstas el. paštu, tačiau vyras į jį nesureagavo. Tikimės publikaciją papildyti jo pozicija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją