„Laukiame, kas bus toliau“, – sakė S. Juzukonis.

Anot advokato, apie draudimus matyti vyrą, jis sužinojo iš L. Baltrūno žmonos Daivos.

„Moteris kreipėsi į prokurorą prašydama pasimatyti su vyru, tačiau atsakymas „ne“ ir viskas. Kuo tiksliai motyvuoja, negaliu pasakyti, pats nemačiau motyvų“, – paaiškino advokatas.

A. Kilkus be žinios dingo spalio 15 dieną. Po penkių dienų, spalio 20 d., L. Baltrūnas buvo suimtas dviem mėnesiams, kaip įtariamasis A. Kilkaus pagrobimu.

Skundo dėl suėmimo advokatas neteikė.

Prokuratūra apie tyrimą daug detalių neatskleidžia, tačiau artėjant suėmimo terminui į pabaigą, L. Baltrūnui įtarimai pareikšti jau dėl nužudymo. Byloje atsirado ir dar vienas įtariamasis – Darius Matusevičius.

Tiek L. Baltrūnas, tiek D. Matusevičius yra baikerių klubo „Vorai MC Lietuva“ nariai. L. Baltrūnas – ilgalaikis klubo prezidentas.

D. Matusevičius įtariamas kaip padėjėjas, jis nėra suimtas.

DELFI primena, kad baikeris A. Kilkus be žinios dingo spalio 15 d., apie 17 val. Vilniuje. Vyras iš namų išvažiavo „Harley Davidson“ motociklu.

Žinoma, kad baikeris tądien telefonu kalbėjosi su L. Baltrūnu ir yra užfiksuota, jog abu nuvyko į Trakus, kur susitiko. Kas buvo vėliau, neaišku.

A. Kilkui priklausantis mobiliojo ryšio telefonas buvo rastas nuošalioje vietoje Vilniuje, o motociklas – Varėnos rajone.

Tyrimą atliekantys pareigūnai ne kartą šukavo miškingas vietoves prie Trakų bei Aukštadvario, kur iki suėmimo gyveno L. Baltrūnas, tačiau jokių svarbių įkalčių nebuvo rasta.