Sekmadienį 22.14 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus rajone, Nemėžio seniūnijoje, Skaidiškių kaime, susidūrė du vilkikai. Yra sužeistas ir prispaustas žmogus.

Atskubėjusiems ugniagesiams teko panaudoti hidraulinę įrangą. Viename vilkikų buvo prispaustas vairuotojas. Iš automobilio nuolaužų ištrauktas vyras buvo perduotas įvykio vietoje laukusiems medikams.

Abiejų vilkikų vairuotojus medikai išgabeno į ligoninę.

Vairuotojas girtas

Pirminiais duomenimis, kaktomuša susidūrė du „Volvo“ markės vilkikai. Vieną transporto priemonę vairavo vyras, gimęs 1985 metais, kitą – 1970 metais gimęs vyras.

Teigiama, kad vilkike po avarijos buvo prispaustas 1985 metais gimęs vairuotojas, jis dėl patirtų sužalojimų buvo paguldytas į ligoninę. 1970 metais gimęs vairuotojas patyrė kojos traumą, jį medikai išleido gydytis į namus.

Ligoninėje paaiškėjo, kad 1985 metais gimęs vyras yra neblaivus, pirminis kraujo mėginys parodė sunkų girtumą – 3,03 promilės. Tikslesni girtumo rodmenys paaiškės po savaitės.

Blaškėsi po kelią

Kojos traumą patyręs vairuotojas pareigūnams papasakojo, kad priešinga kryptimi važiavęs „Volvo“ staiga išvažiavo į jo važiuojamą eismo juostą ir rėžėsi į jį.

Avariją matę liudininkai teigia, kad 1985 metais gimusio vyro vairuota transporto priemonė blaškėsi po kelią, kėlė pavojų aplinkiniams, kol galiausiai susidūrė su kitu vilkiku.

Pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją