Anot policijos, apie 21 val. Naujojoje Vilnioje, Pramonės gatvėje, Neries stotelėje, 67 maršrutinis autobusas pervažiavo moterį.

Pirminiais duomenimis, nelaimėlė buvo sąmoninga, tačiau jai buvo nutraukta koja. Medikai moterį išgabeno į ligoninę.

Liudininkai pasakojo, kad moteris pamatė atvažiavusį autobusą ir skubėjo į jį įlipti. Dar nespėjus transporto priemonei sustoti, moteris atsitrenkė į autobusą, nugriuvo ir taip buvo pervažiuota.

Teigiama, kad abi nelaimėlės kojos stipriai sužalotos.

Šeštadienį Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė daugiau detalių apie įvykį.

Galimai neblaivi moteris (gimusi 1953 m.), stodamasi nuo suoliuko, neišlaikė pusiausvyros ir griūdama į važiuojamąją kelio dalį, atsitrenkė į stabdžiusio maršrutinio autobuso „Man“, kurį vairavo vyras (gimęs 1983 m.) šoną.

Moteris nugriuvo po stabdžiusio autobuso galiniu ratu, šis pervažiavo abi kojas. Moteris dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę. Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Papildyta:

Delfi gavo „Vilniaus viešojo transporto“ komentarą:

„Įvažiuojant autobusui į stotelę ir dar nespėjus jam sustoti į jį atsitrenkė pėsščioji ir papuolė po ratais. Vairuotojas skubiai iškvietė greitąją medicinos pagalbą ir policiją. Vaizdo registratoriaus ir liudytojų pagalba situacija bus išsiaiškinta. Šiuo metu vyksta tyrimas.

Tokie įvykiai sukrečia, tai didelė nelaimė nukentėjusiai ir stresas visai vairuotojų bendruomenei. Saugumas kelyje ir saugus keleivių pervežimas yra labai svarbus mūsų darbe.

Labai prašome visų, tiek keleivių, tiek visų eisme dalyvaujančių vairuotojų kasdienio atidumo ir saugaus judėjimo. Užjaučiame dėl tokios tragiškos nelaimės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)