Anot policijos, vyras 2020-07-24 po suteiktų gydymo paslaugų buvo išleistas iš ligoninės, tačiau į namus negrįžo. Po keleto dienų artimieji kreipėsi į policiją dėl jo paieškos.

Iki šiol vyras nesurastas.

Jis yra apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpais šviesiais plaukais, ant kairiojo peties turi gyvatės tatuiruotę. Kadangi vyras serga epilepsija bei psichikos ligomis, jo elgesys gali būti neadekvatus, jis gali nesiorientuoti aplinkoje.

Paskutinį kartą buvo pastebėtas kelyje Mažeikiai-Skuodas, ties Mažeikių miesto aplinkkeliu, einantis link Bugenių kaimo.
   
Šį vyrą mačiusius asmenis ar žinančius jo buvimo vietą policijos pareigūnai prašo paskambinti vyriausiajam tyrėjui Nedui Dabkui telefonais (8 700) 61724, (8 646) 62530 arba parašyti elektroniniu paštu nedas.dabkus@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją