• Žuvys











    Avinas

    Bendra apžvalga

    Šiais metais sulauksite naujų galimybių ir teigiamų karjeros pokyčių. Išmoksite valdyti savo energiją, kad pasiektumėte norimų tikslų. Jums sekasi būti lyderiu. Pasieksite didelių pokyčių ir pasinausite savo energijos pertekliumi visiškai naujais būdais.

    Net jei jausite spaudimą daryti didelius darbus, vis dėlto sugebėsite pasiekti pusiausvyrą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo. Jūsų energija bus nuolat gyva ir atsinaujinanti.

    Šių pokyčių metu sugebėsite išlaikyti sutelktą protą. Tapsite metodiškesni ir praktiškesni nei paprastai. Tai labai teigiamai paveiks jus ir jūsų aplinkinius. Pasinaudokite proga apgalvoti savo padėtį pirmaisiais metų mėnesiais. Net jei jums patinka pradėti naujus projektus, skirkite laiko atsipalaiduoti ir pasimėgauti kitokia veikla.

    Sėkmingai siekiant karjeros tikslų, šiais metais bus svarbu ir nenuleisti akių nuo savo šeimos gyvenimo saugumo. Galbūt pertvarkysite savo namus, pajusite malonumą skirdami daugiau laiko ir energijos mėgautis patogumu, kurį susikūrėte. Iki pat metų pabaigos puoselėsite gerus santykius – tai atspindės pozityvūs pokyčiai jūsų gyvenime. Dar labiau nei visada mėgausitės bendravimu. Bendrausite su skirtingais žmonėmis iš viso pasaulio – tai jums bus tarsi gaivaus oro gūsis. Pastūmėjus karjerą į šalį, bus dar lengviau nei paprastai išreikšti savo asmenybės šilumą ir žavesį.

    Karjera

    Dėl didelių pokyčių jūsų ilgalaikiuose karjeros planuose, sėkmė jums šioje gyvenimo sferoje tikrai šypsosis, o už visą sunkų darbą jums bus atlyginta. Atsivers naujos saviraiškos galimybės, jusite paramą, vidinę stiprybę ir drąsą.

    Atėjo laikas naujam startui, planams ir esminiams sprendimams. Pajusite gilius filosofinius darbo ir karjeros pokyčius, kurie privers jus permąstyti dabartinę padėtį ir motyvuos pasirinkti geriausią kelią. Galėsite aiškiai ir tiesiai apibrėžti save bei savo poreikius.

    Jūs jau pasižymite aktyvia ir dinamiška valia, bet šiemet turėsite itin daug energijos, kuri jums padės, pradedant naujus projektus. Jums seksis pasiekti visko, ką užsibrėšite, ir žvaigždės laimins bet kokius pokyčius, kuriuos tik nuspręsite padaryti. Jūsų sėkmė susilauks pripažinimo. Užsitarnausite teigiamą reputaciją.

    Siekti savo tikslų bus lengva, kadangi išmoksite naujų būdų išreikšti savo stiprų pasiryžimą nugalėti. Sutelkę savo galingą energiją į darbą, pajusite pusiausvyros poreikį ir energiją nukreipsite į rūpestį namais. Vasaros pabaigoje darbo turėtų būti kiek mažiau ir jūs neturėsite dirbti taip sunkiai, norėdami pasiekti karjeros rezultatų.

    Meilė

    Galbūt pajusite norą santykiuose duoti daugiau, kad jūsų pačių poreikiai būtų patenkinti. Galbūt jūsų požiūris pasikeis. Galbūt prisiminsite nusivylimus arba patys santykiai pasikeis.

    Jums patiks mintis apie ilgalaikius įsipareigojimus šiam žmogui, apie jūsų poreikių patenkinimą. Daug jūsų norų išsipildys. Jums patinka mylėti, svajoti apie šeimą, vaikus. Dabar apie jaukų šeimos židinį galvosite kur kas daugiau nei bet kada anksčiau.

    Kadangi vis daugiau imsite vertinti ilgalaikę partnerystę, imsite vis labiau galvoti, ar tai tikrai tas žmogus. Galiausiai jus užplūs gili ramybė – su šiuo žmogumi jausite dar didesnę pilnatvę nei kada anksčiau. Bus paprasta išreikšti savo poreikius. Jausite puikią santykių pusiausvyrą.

    Jautis

    Bendra apžvalga

    Racionalus ir praktiškas Jautis šiais metais išgyvens optimizmo šuorus ir suras laiko įgyvendinti kūrybinius projektus. Kuo daugiau įsiklausysite į savo dvasinę pusę, tuo labiau bus patenkinti jūsų asmeniniai poreikiai, ir jūsų augimas bus tiesiogiai susijęs su jūsų gebėjimu priimti savo gilią filosofinę transformaciją. Toliau dirbsite ties tuo, kaip panaudoti savo kūrybiškumą finansinei padėčiai pagerinti.

    Šiais metais bus itin svarbu atidžiai pasverti pasirinkimus prieš darant sprendimus. Pasinaudokite šio laiko teikiamomis galimybėmis ir savo noru tobulėti. Dabar galite sėkmingai užbaigti mokslus ar gauti norimą sertifikatą. Mokomosios kelionės, romantiškos atostogos tiriant skirtingas filosofijas ir menus suteiks jums įžvalgos ir padės pradėti naujus projektus bei kurti naujas idėjas. Paguodos jums suteiks ir padės atgauti pusiausvyrą kelionės po kalnus, ežerų apylinkes. Taip pat naudinga bus pasidalinti ta kūrybine išmintimi, kurios įgijote, ir pamatyti, kaip jūsų idėjos prigyja visuomenėje. Tai geras laikas pasiduoti savo vidiniam poreikiui išreikšti giliuosius savo asmenybės pokyčius, rašyti ar išleisti savo knygas. Didelė galimybė, kad sukursite savo muzikinių kūrinių. Jums seksis išreikšti savo aukštuosius principus, ar tai būtų susiję su darbu, ar su bendruomene. Įgyvendinę savo idėjas, tikėkitės piniginių įplaukų.

    Karjera

    Didžiąją šių metų dalį praleisite, tirdami savo kūrybines galimybes ir padėdami kitiems. Tai jums atneš didelę finansinę sėkmę. Jūsų produktyvi energija ir emocinis jautrumas bus skirti kolegų ir partnerių poreikiams. Jūsų idėjos pasitarnaus žmonėms, kai tik suprasite savo pačių pagrindinius poreikius. Suvokę savo kūrybinius talentus, surasite galimybių pasitarnauti kitiems.

    Jums nuolat reikės dirbti aiškiai išsakant savo idėjas ir apsupant save komanda žmonių, kurie jus palaikytų. Patys dirbate daug, taigi tikitės ir iš kitų pagalbos bei palaikymo. Labai tikėtinas karjeros šuolis, paaukštinimas. Tapę lyderiu, surasite terpę mokyti kitus, kaip pasiekti sėkmę. Metų pabaigoje visi šie pokyčiai atneš finansinės naudos, kurios jūs siekėte, taigi finansiškai būsite kur kas saugesni.

    Meilė

    Šiais metais jus gali patraukti kažkas, su kuo kartu dirbate. Jūsų aistringą prigimtį patrauks tas, kurio vertybės tokios pat kaip jūsų, kuris taip pat susitelkęs į savo karjerą. Praleiskite laisvą laiką kartu, darykite tai, ką abu mėgstate. Kone viskas, ką kartu darysite, leis jums pajusti subalansuotos energijos bangą.

    Metams įpusėjus jums ims patikti mintis dalytis gyvenimą su šiuo žmogumi. Laimei, šis žmogus jausis taip pat! Pagilinę savo savivoką ir pripažinę savo vertingumą, patrauksite meilę, kurios jums reikia ir kurios nusipelnėte. Radę tobulą sielos draugą, pajusite vidinį artumo jausmą. Vienodai gerai jausitės kartu tiek gamtoje, tiek bendraudami su žmonėmis. Šie metai įneš pozityvių pokyčių ir į jūsų bendravimą su kitais. Išryškės jūsų aistra ir žavesys. Įsipareigosite tam, ką mylite. Galbūt tai žmogus, su kuriuo svajojate eiti prie altoriaus.

    Dvyniai

    Bendra apžvalga

    Daug energijos šiais metais skirsite ieškodami būdų, kaip pagerinti savo finansinę situaciją. Pinigai neabejotinai atkeliaus pas jus ir darys didelę įtaką jūsų asmeniniams įsitikinimams, svajonėms bei filosofijai. Jūs greitai analizuojate situacijas, surikiuojate mintis ir maksimizuojate savo produktyvumą. Karštai trokštate pasitarnauti kitiems ir žinote, kur galite pritaikyti savo gebėjimus, kad pasaulis pasikeistų į pozityvią pusę.

    Įsitraukimas į bendruomenę suteiks jums erdvės paaštrinti savo bendravimo ir polemikos įgūdžius, o tai neabejotinai mėgstate. Iš kitų sulauksite didelės įtakos ir pagalbos kuriant materialinį saugumą savo gyvenime. Gali būti, kad sulauksite didelės pinigų sumos iš to žmogaus, kuriam padėjote įkopti į karjeros viršūnę.

    Vasarą atsiras daugiau laiko mėgautis gyvenimu ir pasilepinti. Tai laikas ilgoms, nusipelnytoms atostogoms. Bus gera pabėgti ir šiek tiek laiko daugiau pagalvoti apie save, atkurti savo asmenines vertybes. Tai suteiks jums naują asmeninės laisvės jausmą. Jusite, kad jūsų namų gyvenimui reikia dėmesio. Kils naujų idėjų, kaip sukurti malonią namų atmosferą savo inovatyviam gyvenimo būdui. Neabejotinai šiek tiek laiko skirsite pokyčiams, galbūt ir visiškai persikraustysite į namus, labiau atitinkančius jūsų svajones ir siekius. Jūsų kūrybiniai polinkiai dar labiau sužibės pasidalijus savo idėjomis su supratingu partneriu.

    Karjera

    Jūs esate apsigimę išradėjai. Pritaikę savo išmintį, pasieksite naujas sėkmės aukštumas. Jums patinka darbas, o saugumas yra labai svarbus. Taigi sieksite materialinio atlygio. Daug jūsų išradimų galima paleisti į gyvenimą, ir nesunkiai galėsite parduoti kelias iš savo idėjų. Jos gali pozityviai paveikti pasaulio ekonomikos sėkmę ir labai įtakoti jūsų finansinę situaciją. Jūsų požiūris puikus, esate geras darbuotojas.

    Jums labiau patinka dirbti vienam nei su kitais. Mėgaujatės laiku, praleistu naudojant stiprią vaizduotę ir išreiškiant savo individualumą. Renkatės netradicinį požiūrį į darbą, o jūsų kūrybiškumas nuolat kinta. Uždirbti pinigus, kurti, rasti naujų šaltinių – tai jums seksis puikiai. Gerai seksis ir investuoti, tvarkyti kitų žmonių pinigus. Metų pabaigoje dėl pinigų būsite visiškai ramūs ir galėsite labiau susitelkti į savo svajones.

    Mėgausitės savo karjera, jausite motyvaciją dėl visų tų vidinių pokyčių, kuriuos patyrėte. O vasarą galėsite skirti daugiau laiko savo asmeniniams poreikiams ir norams. Jūsų smalsi, mokslinė prigimtis su puikiais logikos bei įžvalgos sugebėjimais yra idealistiška, bet labai puikiai jaučiatės realybėje. Mėgaujatės galimybe išreikšti save didesnėse grupėse, jums sekasi skatinti grupės populiarumą.

    Meilė

    Jums patinka jausti ryšį su kitu žmogumi. Neturite sunkumų, siųsdami tokius signalus. Jūsų aistringa, jausminga ir kantri energija nevaržomai skirta kitiems, ir žmonės vertina iš jūsų gaunamą raminamą energiją. Turite daug entuziazmo ir laisvai išreiškiate savo stiprius jausmus, didelį norą turėti meilės santykius, bet vis dėlto kartais atsitraukiate, nukreipdami savo dėmesį kitur, vietoje to, kad išreikštumėte savo norą būti kažkam įsipareigojusiu. Jums labiau patiktų, jei kitas žmogus padarytų pirmąjį žingsnį, kol jūs dar nesijaučiate pakankamai saugiai, kad leistumėte jam žinoti, kaip jaučiatės.

    Daug iš tų pokyčių, kuriuos patirsite šiemet, įvyks santykiuose bei partnerystėse ir padės jums giliau pamatyti savo pačių motyvus. Svarbūs jūsų požiūrio pokyčiai suteiks jums galimybę sužinoti savo giliuosius poreikius ir asmeninius troškimus – tai visam laikui pakeis jūsų gyvenimą. Metus pradėsite trokšdami turėti meilės santykius, ir palaiminimai, kuriuos patirsite, kaupsis per visus metus, kol jau nuspręsite, kad esate pasirengę pokyčiams.

    Visas jūsų gyvenimas gali visiškai pasikeisti į gerąją pusę, ir jūs galite labai giliai įsitraukti į šiuos santykius, kadangi jie bus nuostabiai transformuojantys. Surasite naujų būdų įtvirtinti harmoniją, susitelkę ties artimesnio emocinio prisirišimo formavimu. Šiuose santykiuose surasite daug tikėjimo ir pasitikėjimo, polinkio matyti dalykus iš kilnesnio požiūrio taško. Rasite išmintį, dalydamiesi vienas su kitu ir kartu atrasdami savo nepriklausomą vidinę stiprybę. Išmoksite vienas iš kito pripažinimo per spontaniškus savo dvasinių idealų ir įžvalgų išsakymus.

    Vėžys

    Bendra apžvalga

    Namisėdų Vėžių laukia puikūs metai, susitelkiant į namų frontą. Labai didelę energijos dalį atiduosite asmeniniams santykiams ir partnerystei. Saugumas ir namai bus labai svarbi jūsų gyvenimo dalis ir esminis prioritetas. Emocinis jautrumas geriems santykiams, suteikiantiems meilės ir paramos, visiems jūsų gyvenimo aspektams dovanos harmonijos. Pokyčiai, kuriuos patirsite gyvenime, bus giliai išgyventi ir ilgai trunkantys.

    Skiriant daug dėmesio šioms pokyčių galimybėms, laukia daug teigiamų dalykų. Laukia ir puikūs rezultatai, jei tik išmoksite išplėsti savo bendravimo įgūdžius ir likti ištikimi savo vidiniam „aš“ bei asmeniniams poreikiams. Mokotės naujų būdų išlaikyti harmoniją darbe, su draugais ir šeima. Jums svarbu pozityviai apibrėžti tai, kas esate jūs, kaip juntate gyvenimą, kaip dovanojate pasauliui savo energiją.

    Trokštate pripažinimo. Ir kuo daugiau susitelksite ties tinkamu požiūriu į savo karjerą ir gyvenimą apskritai, tuo žmonės, kurie, kaip manėte, pražiopsojo jūsų geras pastangas, vis labiau ir labiau taps jūsų rėmėjais bei sąjungininkais. Jums atsivers naujos galimybės kurti savo verslą; vis dėlto jei nuspręsite likti ten, kur esate, raškysite ir finansinius savo gero darbo vaisius. Išlaikykite optimizmą, nesvarbu, ar nusprendėte likti, ar keliauti kitur. Balansuojant tarp savo pačių poreikių ir santykių, bus gera vasarą ištrūkti atostogų ir mėgautis saule, jūra, gyvenimu.

    Karjera

    Nuo pat metų pradžios karjera seksis puikiai. Jausitės esantys geroje vietoje padėti kitiems. Su savo dėmesiu detalėms, gebėjimu susikoncentruoti ir bendravimo įgūdžiais galėtumėte dirbti kone bet kokį darbą. Juntate polinkį į sveikatos priežiūrą, fizinio kūno tobulinimą, taigi galite pajusti norą dirbti inovatyvioje sveikatos priežiūros srityje. Jums labai gerai sekasi dirbti su žmonėmis, taigi esate geras arbitras ar teisėjas, santykiuose ieškantis teisingumo. Galbūt prireiks sulėtinti tempą.

    Sužinokite, kaip galite atsargiau reikšti savo poreikius ir siekius. Tai, kas jumyse geriausia, reikia parodyti – aiškiai ir atvirai. Su savo puikiais sugebėjimais susitelkti į darbą ir aštriu protu, galite aiškiai save išreikšti ir daug nuveikti, neišeikvodami per daug savo energijos. Jūsų svajonės idealistinės, siekiate asmeninės sėkmės ir pozityvaus pasitarnavimo kitiems. Esate linkę į perfekcionizmą, štai kodėl taip puikiai pastebite net mažiausias detales. Pasižymite talentu dizainui, kur taip dera grožis ir funkcionalumas.

    Jūsų aistra tobulumui gali likti kiek nesuprasta vadovybės, kuri norės, kad eitumėte kita kryptimi. Gali kilti puikių sumanymų, siekiant kurti savo verslą. Daugiau tikėkite savo sugebėjimais, savo vidine išmintimi ir laukiančia sėkme šiemet.

    Meilė

    Nenuostabu, kai įdėję tiek daug energijos į asmeninį augimą, patrauksite į savo gyvenimą naują meilę – tokią, kokia atspindės visą jūsų vidinį darbą. Pasinaudokite galimybe nuotykiams, kuri jūsų laukia, kai šiemet įtvirtinsite harmoningus santykius. Jūs su savo tikrąja meile galite palaimingai kurti namus, o jūsų atviras bendravimas bus tvirtas jūsų ateities pagrindas. Susikurta gyvenimo pusiausvyra, nepaisant gyvenimo iššūkių, padės jums patraukti tą asmenį, kurio trokštate.

    Romantiška meilė jūsų gyvenime į nuostabią pusę pakeis visas jūsų gyvenimo sritis. Gerų jausmų padvigubės, su partneriu suprasite vienas kitą. Kuo daugiau laiko investuosite kurti laimę savo širdyje ir prote, tuo gyvenimas atrodys puikesnis. Taip ilgai laukėte įsipareigojimo, kad jūsų aistrą sunku nuslėpti. Santykių saugumas jums labai svarbus; vertindami tai, ką turite, gausite tai, ko norite.

    Jaudinantys momentai vienu metu atneš ir nerimą, ir palaimą. Skirkite laiko apmąstymams ir meditacijai, jei užklups nesaugumo ar nerimo jausmai. Apgalvokite praktiškus sprendimus, kad šie santykiai pakiltų į naują lygį. Tai, kaip parodysite savo vidinę stiprybę, paveiks visas jūsų gyvenimo sritis. Metų pabaiga bus sklandesnė, atnešianti užsitarnautą atpildą.

    Liūtas

    Bendra apžvalga

    Jaudinantis, dinamiškas, atjaučiantis Liūtas metus pradės sunkiai dirbdamas, kad atrastų naujus būdus išreikšti praktinius idealus, susiejant tai su vidine išmintimi. Suvoksite, kaip visa, ką darote gyvenime, kažkuriuo būdu paveiks pasaulį. Pajusite poreikį pasikeisti ir pervertinti savo asmenines vertybes, tai, kas jums buvo šventa.

    Jūsų laukia gilūs, esminiai pokyčiai ir palaiminimai, kai laisvai atiduosite savo energiją, kad padėtumėte kitiems ir pažvelgsite į savo asmenines vertybes santykiuose. Ir jei anksčiau asmeniniame gyvenime neretai kai kuriose situacijose atsimušdavote kaip į sieną – dabar to nebus. Pavasarį jausite daugiau pasitikėjimo savimi ir saugumo, būsite labiau atjaučiantys ir tolerantiškesni. Patogumas, atsipalaidavimas, rūpestis – visa tai bus labai svarbu ir paskatins jus gyventi sveiką gyvenimą. Jums patinka gamta – galbūt vertėtų užsiimti sodininkyste, kad išsaugotumėte savo saulėtą požiūrį.

    Jūs labai ilgai svajojote apie tobulą partnerystę ir daug galvojote apie savo asmenines vertybes, kad išsiaiškintumėte, ko iš tikro norite. Šiuos poreikius išryškinti yra labai gerai, ir vasarą jau daugiau laiko galėsite skirti santykiams, kad užtikrintumėte, jog jiems netrūksta nei jūsų dėmesio, nei energijos. Artėjant vasaros pabaigai, viskas taps dar įdomiau. Jūsų laukia naujos, puikios galimybės kuriant patogius namus, kurie jums neabejotinai yra šventovė.

    Karjera

    Tai geras laikas išsiaiškinti asmeninius troškimus ir pasiryžti tiems pokyčiams, kurie yra būtini pasirinktam darbui. Jūsų širdis atjaučianti, taigi jums puikiai seksis padėti tiems, kuriems atėjo sunkus pokyčių laikas. Šiemet labai gerai seksis dirbti sveikatos priežiūros srityje ar bet kurioje kitoje srityje, kur tik galite padėti kitiems jaustis puikiai. Teikdami kitiems savo energiją ir padėdami jiems, jausite pagarbą ir dėkingumą tų žmonių, kuriems padedate.

    Jūsų laukia pozityvūs pokyčiai, užsibrėšite aukštesnius verslo standartus. Sunkiai dirbote, kad susikurtumėte pajamų šaltinius, kuriuos turite dabar, ir svarstote, kokių šaltinių turėsite ateityje. Pamatysite, kad pinigai ims plaukti iš visiškai netikėtų šaltinių ir partnerysčių, kurios praeityje nebuvo vaisingos, bet dabar jus maloniai nustebins. Jausite jėgų pakilimą ir įveiksite bet kokią sudėtingą situaciją, nes būsite užtikrinti savimi.

    Artėjant metų pabaigai, peržvelgsite savo darbų rezultatus. Galbūt pradėsite dirbti ties nauju asmeniniu projektu, kuris išreikš jūsų pokyčių patirtį. Kūrybinių poreikių patenkinimas pasineriant į su menais susijusius projektus padės jums išvalyti protą ir atnaujinti požiūrį. Kai esate įkvėpti, džiaugsmingi ir optimistiški, galite kur kas daugiau energijos skirti darbui. Jūsų atsinaujinimas padės suvokti, kad bet kas, ką sužinote, gali tapti intelektualinių žinių lauku.

    Meilė

    Idealizuojate galimybę turėti artimus santykius, laiką, praleistą juokiantis, romantiškai bučiuojantis mėnesienoje. Savo meilės gyvenime patyrėte daug pokyčių ir nesate tikri, ar galėsite susitvarkyti su tais pakilimais ir nusileidimais, kuriuos išgyvenote praeities santykiuose. Savo žaismingumą ir kūrybiškumą norėsite atnaujinti, pasinerdami į kultūrines patirtis, kur galite mėgautis grožiu su savo partneriu. Dabar jums labai patinka mėgautis meilės gyvenimu.

    Visos šios linksmybės ir kūrybiniai užsiėmimai padės jums ir partneriui sustiprinti bendravimą. Kai jusite dvasinį bendrumą, patirsite ir dalinimosi džiaugsmą. Labai trokšite jausti glaudų ryšį su partneriu, norėsite perkelti santykius į naują lygį – sieksite išsiaiškinti, ar į jūsų jausmus atsakoma tuo pačiu. Galimos kalbos apie partnerystes ir santuoką; per šias kalbas geriau suvoksite, ko iš tikro norite.

    Artėjant metų pabaigai, norėsite atvirai pasidalyti savo didžiausiomis paslaptimis ir aistringa natūra. Noras daugiau būti namie, kurti savo lizdą metų pabaigoje bus vis didesnis. Tai atvers kelią naujoms pradžioms.

    Mergelė

    Bendra apžvalga

    Šiemet Mergelės pašaukimas bus kūrybiniai siekiai, kad būtų galima kuo geriau pasitarnauti žmonijai. Jūsų socialiai nepriklausoma prigimtis patrauks naujus, puikius žmones į jūsų gyvenimą. Turėsite daug galimybių išplėsti savo draugų ratą. Jūsų savidisciplina padės jums gyvenime pasiekti didingų dalykų.

    Jūs įkvėptai kuriate ir genialiai išreiškiate žemiškai pritaikomas idėjas. Norėsite šias idėjas pristatyti visuomenei. Pasinaudokite galimybėmis, kurių jums netrūks. Jums patinka organizuoti ir kontroliuoti lėšų rinkimo renginius, kurie skatina naujas idėjas. Jūsų pačių asmenybės pokyčiai skatins jus daugiau užsiimti savo asmenybės raida ir dalyvauti naujoje fizinėje veikloje.

    Jūsų namų aplinką veiks visi tie pokyčiai, kuriuos patirsite, grožis ir kūrybiškumas atspindės laimę, kurią jaučiate. Jūsų naujasis „aš“ patrauks jūsų pusėn tokį žmogų, kuris suteiks jums paramos bei globos, taip reikalingos susidūrus su pokyčiais. Metų pabaigoje jums labiau norėsis jaukiai įsikurti ir mėgautis prabanga bei komfortu – tai puikus laikas aistringiems pabėgimams savaitgaliais.

    Karjera

    Turite gerus darbo įgūdžius. Tikėtina, kad tai padės jums nesijausti užspeistam į kampą daugybės darbų. Jums bus naudinga pasiskirstyti darbus ir atlikti juos po gabalėlį, o ne susitelkti ties visu projektu iškart. Susikurkite atmosferą, kuri patenkins jūsų vaikišką pomėgį linksmybėms – pasitaškymas dažais, ištepliotos rankos bus puikus kūrybinis įkvėpimas. Atminkite, kada stengtis, o kada keliauti pasroviui, kad išlaikytumėte pasitikėjimą savimi, savo jėgomis bei vertybėmis. Galbūt suprasite, kad darbas fone grojant klasikinei ar kitai harmoningai muzikai padeda jums susikoncentruoti ir išlaikyti emocinę pusiausvyrą.

    Pavasarį turėtumėte surasti geresnį ryšį su kitais ir išspręsti kilusius nesutarimus. Praktikuokitės būti diplomatiški tiek komandoje, tiek asmeniniuose santykiuose. Jūsų kolegos jus palaikys; suprasite, kaip jie vertina jūsų nuolatines pastangas kurti grožį, meilę ir harmoniją darbe. Jums tereikia leisti sau būti toje aplinkoje, kur jūsų gerosios savybės galėtų nevaržomai skleistis. Jums seksis pradedant verslininko karjerą ir naudojant kūrybingumą. Ramybės akimirkomis klausydamiesi vidinio balso kursite ir plėtosite naujas idėjas.

    Meilė

    Šiemet jūsų meilės gyvenimo laukia daugybė pokyčių. Santykiuose jums reikia justi harmoniją. Trokštate žinoti, kad jūsų aplinkiniai žmonės yra jums ištikimi. Vertinate gerumą ir pasitikėjimą žmonėmis labiau už viską. Mėgaujatės švelnumo akimirkomis, gėlėmis ir jausmingumu. Jūsų norai greitai kinta, netikėtai galite užsimanyti kažko visiškai naujo ir nepatirto. Išmoksite, kaip transformuoti savo partnerystės energiją žinodami apie vidinius pokyčius ir savo požiūrio skirtingumus.

    Jūsų nerimastinga prigimtis verčia jus ieškoti vis naujų ir naujų susidomėjimo šaltinių. Jūsų gyvenime turi būti žmogus, kuriam, kaip ir jums, patinka intensyvus gyvenimas. Tuomet jūsų nepriklausoma prigimtis bus patenkinta, ir jūs nesijausite kalti būdami ne namie, kai jūsų laisva dvasia trokšta klajoti. Mėgausitės giliu instinktyviu ryšiu. Pavasarį neabejotinai šoksite su savo naująja meile, kuri į jūsų gyvenimą atneš daug žavesio.

    Metams įpusėjus svarbesnė taps šeima. Daugybėje gyvenimo sričių jausitės dėkingas ir palaimintas. Mėgausitės koncertais, kultūriniais renginiais, buvimu su tais, kurie vertina jūsų skonį. Metų pabaigoje jūsų patrauklumas ir aistra patrauks unikalius, ilgalaikius santykius (jei to dar neatsitiko iki šiol). Bendrauti jums bus labai paprasta ir lengva – būsite ideali pora.

    Svarstyklės

    Bendra apžvalga

    Šie metai skirti jūsų asmeniniams tikslams išreikšti ir gyvenimo pamokoms pabrėžti. Galbūt norėsite pasitraukti į savo pasaulį, kai realybėje iš tikro turėsite stiprų troškimą vystytis. Atsitraukite nuo kasdienių dalykų. Praleiskite daugiau laiko, atrasdami savo poreikius ir rūpindamiesi meile, kuri suteikia teigiamą poveikį jūsų sveikatai. Bus svarbūs ilgalaikiai pozityvūs ir praktiški jūsų gyvenamosios padėties pokyčiai, ar tai būtų tik baldų perstumdymas, ar persikraustymas.

    Namai atspindi tai, kad jūs esate. Turėsite vidinės stiprybės ir gebėjimo pasiekti tai, ko norite. Išlaisvinta energija suteiks jums optimizmo ir entuziazmo išskleisti sparnus bei sulaukti seniai užsitarnautų linksmybių. Jausitės taip, lyg kažkas būtų atidaręs langą ir vidun įleidęs šviežio oro gūsį. Jūsų gyvenimas neabejotinai bus šviesesnis, kai pasipildys nauja energija ir galimybėmis. Jausite, lyg nuo pečių būtų nukritusi didelė našta, ir imsite savo gyvenimą matyti iš visiškai kitos perspektyvos.

    Jums puikiai seksis vėl iš naujo prisiminti savo svajones ir viltis, bendrauti su draugais ir šeima. Muzika bus puikus įkvėpimo šaltinis – sujungsite savo talentą su harmonijos siekiu. Juk Svarstyklių prigimtis reikalauja taikos, harmonijos ir pusiausvyros gyvenime. Kelionės bus puiki galimybė išplėsti savo meilės galimybių lauką.

    Karjera

    Pokyčius pasitiksite, kai pakeisite savo svajonių idealus į naujus praktinius sprendimus. Esate talentingi rašytojai ir turite puikių muzikinių sugebėjimų. Žaviai išreiškiate save ir pralinksminate kitus savo idėjomis. Darbe gali laukti pokyčiai, susiję su organizaciniais neramumais ar naujais pavedimais.

    Galbūt dabartiniame darbe pajusite nuobodulį ir nuovargį. Ieškosite galimybių panaudoti savo kūrybiškumą ir talentus. Galbūt netgi norėsite pakeisti darbą, jei nesate patenkinti savo pareigomis ar kasdienybe. Plėtodami savo idėjas būkite atviri galimybėms, kai žmonės ieškos būtent tokių įgūdžių, kuriuos turite jūs. Jums darbe patinka įvairovė; reikia likti lankstiems, kad prisitaikytumėte prie naujų idėjų ir gautumėte atpildą. Vis dėlto venkite neigiamo kitų žmonių požiūrio ir pirmiausia klausykitės savęs. Jūsų užsispyrimas padės jums pasiekti sėkmę.

    Meilė

    Jums patinka mintis kurti gyvenimą su žmogumi, kurį mylite, jaustis saugiai, turint kartu namus, atitinkančius jūsų aukštus grožio ir patogumo idealus. Jums patinka išreikšti savo kūrybiškumą. Meilės santykiai suteikia jums nuolatinį malonumo jausmą. Pasižymite stipria intuicija, ko reikia gerai partnerystei, ir jums labiau patinka būti poros dalimi nei vienam.

    Išlįskite į dienos šviesą. Priimkite pakvietimus į visuomenės susibūrimus ir kūrybinius renginius. Čia jūsų laukia galimybė sutikti tobulą partnerį ar sielos dvynį. Jūsų energija šiuo laiku yra tinkama patraukti santykius, kurie būtų ir kupini meilės, ir harmoningi. Kai susirasite savo porą, širdis prisipildys laimės; dar daugiau laimės pajusite supratę, kad kai kurios jūsų romantiškos paskatos gali būti įgyvendintos keliaujant su mylimuoju. Žmogus su panašiais aukštais standartais suteiks jums tikro meilės pasitenkinimo.

    Vaikai taip pat vaidins svarbų vaidmenį, suteikdami jums džiaugsmo ir mylinčios energijos, kadangi plati jūsų širdis padės išryškinti jų kūrybines ir meilės dovanas.

    Skorpionas

    Bendra apžvalga

    Aistra užplūs visas jūsų gyvenimo sritis. Mėgausitės dalindamiesi, mokydamiesi ir vystydami nuostabius savo bendravimo įgūdžius. Jūsų sugebėjimas pasiūlyti atjautą ir emocinis jautrumas padės bendrauti su kitais, o netiesiogiai tai atneš naudą namams bei karjerai. Siekiate įžvelgti dalykų esmę, užmegzti tiesius, išmintingus pokalbius. Kadangi pasižymite stipriu savo vidinio filosofinio ir dvasinio pasaulio žinojimu, jums didelę naudą atneš asmeninis šių dalykų tyrinėjimas.

    Šiek tiek daugiau savistabos, susitelkimas vienatvėje, o ne išoriniame pasaulyje padės jums atgauti savo aistringą energiją ir iš naujo suvokti savo vidinius poreikius. Labiau susidomėsite fantastiškomis idėjomis, tai padės jums panaudoti jūsų slaptą kūrybingumą. Jūsų saugumo siekis labai susijęs su materialiais dalykais, su tuo, kiek pinigų turite. Išaugs jūsų sugebėjimas uždirbti pinigus, todėl jums daugiau laiko liks mėgautis gyvenimu ir galėsite atsidėti santaupas.

    Jūsų svajonės apie namų-šventovės kūrimą išsipildys. Daug jūsų vidinių siekių pakeisti pasaulį patrauks kitų dėmesį. Jūsų optimizmas suteiks didelės naudos. Kursite vizijas didelėms žmonių grupėms ir padėsite jiems pasiekti didžiausių svajonių. Tai sukurs naują jų ir jūsų savivertės jausmą. Jūsų optimizmas meilės santykiuose lems įdomius ir egzotiškus kelionių planus. Jums patinka tas gyvumo, spontaniškumo ir netikėtumo jausmas, kurį jūsų gyvenimui suteikia kelionės.

    Karjera

    Esate tvirtai pasiryžę sėkmei. Siekiate pabaigti savo kūrybinius projektus. Vidiniai troškimai labai pasitarnaus tiek jūsų karjerai, tiek aukštesnėms gyvenimo vizijoms. Šiais metais jums teks apsispręsti dėl profesijos, kuri tiktų prie jūsų asmeninių idealų. Jausitės labai laimingi, kad turite būtent tokį darbą; jums bus svarbu sulaukti pripažinimo ir išreikšti savo aistrą bei pomėgius. Turėsite motyvacijos pradėti naujus projektus, mėgausitės įdomiu bei įvairiu darbu. Nebijote sunkaus darbo, kai žinote, kad jūsų tikslai svarbūs.

    Nukreipkite savo energiją į pastangas suprasti kitus žmones, kurių gyvenimo kelias skirtingas. Mokykitės iš jų. Bus svarbu suvokti savo kaip komandos žaidėjo vaidmenį, jei dirbant iškiltų kokių nors problemų. Prieš imdamiesi darbo, gerai viską pasverkite ir nedarykite skubotų išvadų. Kiti žmonės vertina jūsų gilią įžvalgą ir žinojimą, kas vyksta, taip pat jūsų gebėjimą aiškiai kalbėti. Jums natūraliai pavyksta įsijausti į kito žmogaus padėtį ir tinkamai išreikšti save, atėjus laikui. Turite puikių aktorinių sugebėjimų, kuriuos visuomet panaudojate, kai norite gauti trokštamų dalykų.

    Meilė

    Šiemet norėsite mėgautis klasikiniais romantiškais pasivaikščiojimais mėnesienoje, vakariene žvakių šviesoje. Vienas jūsų svarbiausių troškimų – turėti įsipareigojimus, santykius, kupinus meilės ir aistros. Tai patenkintų jūsų jausmingą ir erotišką prigimtį. Jums patinka mintis turėti šeimą ir vaikų. Pasinaudokite savo noru įsikurti. Atiduokite save kitiems. Namai – labai svarbu, ir jums svarbu surasti vidinę ramybę bei šeimos saugumą.

    Jūsų intuicija ir idealizmas meilės santykiuose padeda jums atskleisti visą energiją, kurią jaučiate. Šiemet meilė atkeliaus pas jus lengvai, žaviai ir subtiliai. Sutarsite su partneriu kur kas geriau, nei kada nors gebėjote įsivaizduoti. Sužinosite dalykus, kurių partneris nenorėjo jums atskleisti dėl galingų jūsų psichinių sugebėjimų ir stipraus instinkto atskirti teisybę nuo pramanų. Jums svarbiausia – jaustis mylimam, saugomam ir globojamam.

    Jūsų nuotaika subjurs, jei kiti nebus pakankamai jautrūs jūsų vidiniams poreikiams. Kartais jausitės partnerio skaudinami. Ieškokite savyje jėgų ir atspirties – neišsiliekite ant partnerio. Tai padės jums susitvarkyti su savo emocijomis, kol pagaliau galėsite išreikšti tai, ko tikrai norite. Giliai širdyje norėsite, kad jus suprastų; žinosite, ko norite ir kas jums svarbu. Reikalausite iš kitų supratimo prieš pasidalindami su jais savo didžiausiomis paslaptimis.

    Šaulys

    Bendra apžvalga

    Jūs ne tas, kuris pasiduoda be kovos. Šiais metais jums reikės įrodyti sau, kad galite padaryti viską, ko tik geidžia jūsų širdis. Esate draugiški ir jaučiatės puikiai, mėgaudamiesi bendravimu su visiškai skirtingais žmonėmis. Aukštos asmeninės vertybės ir idealizmas – tik kelios iš priežasčių, kodėl jums tenka tiek daug dovanų ir aplinkinių palaiminimų, jau neminint natūralaus jūsų gebėjimo patraukti pinigus.

    Šiemet labai pasikeis jūsų požiūris į pinigus ir asmenines vertybes. Labai rimtai galvosite, kas jums gyvenime yra svarbu. Galbūt suvoksite, kad jums ne taip jau svarbu daiktai. Saugumas jums pasireikš per šeimą ir draugystę, o ne per daiktus ir nuosavybę.

    Trokštate gilesnio ryšio ir emocinės sąsajos su šeima. Tyrinėsite tai, ko išmokote iš savo tėvų. Tinkamai įvertinsite tėvų išmintį, kuri jiems buvo perduota dar jūsų protėvių. Vasarą santykiuose pajusite naują artumą; stengsitės suderinti darbą ir meilę bei pasiekti tobulą pusiausvyrą. Šiemet daug patrauklesnė nei išoriniai pokyčiai bus asmeninė transformacija.

    Karjera

    Jūs degate ambicijų ugnimi ir perfekcionizmu; daug dirbate ir mėgaujatės atsakomybe. Siekiate savo tikslų, sėkmės ir pripažinimo. Jūsų energija siekti savo tikslų, regis, niekada nesibaigia. Jūsų atkaklumas padės jums šiemet pasiekti tai, ko net nesvajojote. Atiduosite darbui visą save ir raškysite savo darbo vaisius. Savo darbe būsite geras mokytojas. Jums gerai seksis dirbti su neįgaliais žmonėmis, padėti jiems pasiekti savo svajonių.

    Jūs geras komandos žaidėjas, galvojate ne tik apie save, bet ir apie kitus. Ir nors jums patinka būti apsuptam gražių daiktų, vis dėlto pinigus leidžiate labai praktiškai ir nemėgstate jų švaistyti niekniekiams. Jūs labai aiškiai žinote, ko norite pasiekti savo karjeros kelyje, ir esate sau nusistatę, kada norite pasiekti vienų ar kitų rezultatų. Turite puikių vadybinių ir organizacinių suebėjimų, gebate daryti tinkamus verslo sprendimus.

    Ir nors jums puikiai sekasi planuoti savo laiką, gali būti, kad jūsų dienotvarkė taps perkrauta ir jums pritrūks laiko atsipalaiduoti. Vasarą jūsų karjera labai pasistūmės į priekį; sulauksite pripažinimo, kurio nusipelnėte. Rudenį pasijusite dar energingesni. Gal tai – idealus laikas nedideliam pabėgimui? Šiemet planuokite vėlyvas atostogas.

    Meilė

    Siekiate tobulumo, pasinaudodami savo jausminga prigimtimi kaip vadovu šiame kelyje. Jums bus labai svarbu turėti meilės santykius, kadangi ieškosite partnerio, kuris atitiktų jūsų didžiulę energiją. Jums patinka turėti partnerį, kuris atliepia tam žavesiui, kurį spinduliuojate. Savo idealus išsakyti bus lengva, kai su partneriu kalbėsitės apie bendras vizijas.

    Šiemet pasidarysite svajingesni, jūsų gyvenimo varomoji jėga bus dvasinės idėjos apie tarpusavio ryšį. Žmones trauks jūsų šilta ir dosni prigimtis, jūsų optimistinis požiūris. Jūsų tapatybė grįsta harmonijos ir pusiausvyros išlaikymu santykiuose – tai vienas svarbiausių aspektų apibrėžiant tai, kas esate. Pavasarį mėgausitės savo gyvenimo meilės bučiniais. Kai namų gyvenime vyks tiek pokyčių, bus gera turėti kažką, kas padės pasijusti saugiai ir patogiai. Jei neturite meilės santykių arba jei jau esate juos užmezgę, vasarą vėl įsimylėsite. Kitų norai ir poreikiai jums bus tokie pat svarbūs, kaip ir jūsų pačių. Šiemet išmoksite harmonizuoti santykius; bendrauti taps lengviau ir jums bus svarbu išmokti priimti vienas kito skirtumus ir tapatumus. Savo santykiuose jausite idealų ryšį. Degsite aistros liepsna ir norėsite, kad tai truktų amžinai.

    Ožiaragis

    Bendra apžvalga

    Jaučiatės optimistiški, entuziastingi ir pasitikintys savimi – tai šiemet persiduos visoms jūsų gyvenimo sritims. Jums seksis gauti pinigų dirbant su naujomis idėjomis ir įsileidžiant gausybę naujovių į savo gyvenimą. Patiks iššūkis dirbti su kitais žmonėmis, kurie turi visiškai skirtingus požiūrius. Didžiulė energija, kurią spinduliuojate, neabejotinai patrauks daug jus palaikančių žmonių jūsų gyvenime. Darbe jums gali pasiūlyti lyderio poziciją.

    Šiemet patirsite vidinius asmenybės pokyčius. Pamatysite, kur yra galimi dideli jūsų požiūrio pasikeitimai. Jums patinka, kad viskas vyktų taip, kaip sumanėte, bet taip pat esate ir sąžiningi. Žmonės vertina jūsų gerą širdį ir tai, kaip padedate kitiems. Jūsų draugiškumas ir spontaniškumas pastūmės jus užsiimti įvairia nauja veikla.

    Vasarą daugiau dėmesio skirkite savo jautriai prigimčiai, meilei muzikai, dailei, poezijai. Stebėkite savo sveikatą, geriau pasirūpinkite savimi ir savo poreikiais – tai padės jums išlaikyti energiją. Geros atostogos ir poilsis padarys stebuklus. Puikiai tiks meditacija ir dvasinis suvokimas, kaip bendraujate su Visata. Veikiausiai suformuluosite naujus idealus ir požiūrį į savo pačių dvasingumą.

    Karjera

    Jums reikės susitelkti ties naujais projektais ir juos išanalizuoti, taip pat bendrauti su autoritetingais žmonėmis. Norėsite išreikšti save laisvai ir su pasitikėjimu. Jūsų laukia naujas įkvėpimas, o kadangi jums taip norisi kurti naujas unikalias idėjas, tai bus jums tikra palaima.

    Žinote savo analitinius bendravimo sugebėjimus. Pajusite poreikį kiek pakeisti savo požiūrį. Leisite sau turėti daugiau laisvės ir lankstumo vykdant savo įsipareigojimus ir reaguojant į kitų lūkesčius. Dėl savo objektyvumo ir sąžiningumo jums labai gerai seksis dirbti su kitais. Išdidžiai renkatės filosofiją, kad kavos puodelis yra pusiau pilnas, o ne pusiau tuščias. Jums patinka nepriklausomybė, dėl kurios taip ilgai ir sunkiai dirbote, ir, laimei, sugebate greitai reaguoti į netikėtus savo minčių dėl darbo pokyčius.

    Turite nuostabų norą ištyrinėti intriguojančius mokslinius dalykus ir jais mėgautis. Daug idėjų, su kuriomis dirbate, yra labai sudėtingos. Daug pasieksite ir išplėsite savo interesus į naujus horizontus. Puikus organizuotumo ir metodiškumo jausmas – jūsų asmenybės dalis. Tai bus išbandyta šiais metais. Išmoksite, kaip turėti daugiau tikėjimo visatos veikimu ir tobula jos tvarka, sužinosite, kad visi gyvenimo atsakymai glūdi jumyse. Jūsų protas leis jums suvokti tai, ką intuityviai jau suprantate. Natūraliai kils noras imtis mokymo kaip profesijos.

    Meilė

    Kadangi jaučiatės nepriklausomi, meilė šiais metais tikrai ateis pas jus. Patrauksite kažką, kas vertina jus ir jūsų pagrindines vertybes. Jūs poetiški, muzikalūs ir skleidžiate pozityvią energiją. Jausitės labai pakiliai sutikę ypatingą žmogų ir užmezgę su juo artimus santykius.

    Jūsų įsipareigojimas šiuose santykiuose pareikalaus daug energijos stengiantis pasiekti harmoningą pusiausvyrą. Gali prireikti tolerancijos ir diplomatijos. Išlikite jautrus, švelnus ir kantrus, kad susidorotumėte su sudėtingomis situacijomis. Jums labiau patinka išvengti konfrontacijos, tačiau gali būti sunku, jei pamiršite, kad daugiau bičių galima patraukti medumi nei actu.

    Jūsų didžiulė energija padės jums susitelkti į tuos pokyčius, dėl kurių jausitės geriau ir suvoksite, kad jūsų meilė – tai nuolat vykstantis darbas. Jums patiks bendrauti su įvairiais žmonėmis. Jūsų objektyvi prigimtis šiais metais jums labai pasitarnaus. Norėsite išplėsti savo santykius ir daugiau skirti laiko visokiai veiklai. Įdomi veikla kartu dar labiau suartins judviejų porą. Turite labai daug tikėjimo savimi ir savo santykiais, ir jūsų entuziazmas neabejotinai atsipirks. Suprasite, kad gera turėti santykius, jausti pilnatvę, jaustis jaunam širdyje.

    Vandenis

    Bendra apžvalga

    Jums patinka turėti didelę auditoriją savo aistrai menams, filantropinei veiklai išreikšti ir savo ateities pasaulio vizijoms pristatyti. Užmegsite nuostabius ryšius ir galėsite išreikšti savo idėjas. Puikiai sutarsite su kitais ir mėgausitės, išskleisdami sparnus bei būdami su kitais bendruomenėje. Jūsų meilė gyvenimui pakylės jus nuo žemės ir pavers populiariu profesiniame gyvenime.

    Gerumas, kurį dovanojote kitiems žmonėms, sugrįš pas jus dešimteriopai. Žmonės vertins jūsų draugiškumą ir dėmesį. Kadangi jums reikia susikoncentruoti ir būti nepriklausomam, labiau mėgstate dirbti savo versle ir vienas, o ne su kitais žmonėmis. Norite būti kitoks ir turėsite gausybę jėgų siekti savo tikslų gyvenime. Didžiulė jūsų energija neleis pražiopsoti nė vienos detalės, kuria jums reiktų pasirūpinti. Sunkiai dirbsite, kad įgyvendintumėte savo gyvenimo vizijas. Turite nuostabų potraukį neįprastiems dalykams ir unikalų dizaino jausmą.

    Jūsų individualaus kūrybinio įkvėpimo raiška bus stipri motyvacija pokyčiams savo gyvenamoje aplinkoje. Galbūt net norėsite perdekoruoti savo namus arba viską pradėti iš naujo. Misticizmas ir menai bus labai patrauklu, vidinio balso girdėjimas ir mokymasis jo išklausyti išeis jums į gera, skirtingai nei reagavimas į besikeičiančias aplink jus esančiųjų nuomones. Jus sužavės nežinomos jūsų vidinio pasaulio paslaptys, o savo vizijas sieksite išreikšti per muziką ir rašymą.

    Karjera

    Kadangi šie metai skirti ryžtis dirbti savarankiškai, sieksite sukurti savo viziją, kaip geriau išreikšti save. Jums patiks jūsų įžvalgos ir atradimai. Jūsų tikėjimas savo tikslais ir sugebėjimai padės jums padaryti visa, ką tik galite, geriausiai. Jūsų identitetas priklausys nuo to, kaip save suvokiate.

    Geri norai ir rūpestis kitais visuomenės nariais paskatins jus išreikšti save globalesniu būdu. Sieksite išreikšti save, savo unikalią individualybę per savo verslą. Jūsų puikios įžvalgos, atvirumas ir dvasinis tvirtumas suteikia jums galimybę progresuoti darbe bei įgyti įvairių įgūdžių.

    Jums reikės vengti per daug gilintis į smulkmenas. Vietoje to verčiau susitelkite į bendrą vaizdą. Metų pabaigoje pajusite didelius pokyčius dalindamiesi nuostabiu savo darbu su pasauliu. Sulauksite pripažinimo, kurio nusipelnėte, ir visas jūsų gyvenimas įgaus naują prasmę. Šiais metais imsitės naujų finansinių sumanymų, kadangi jūsų verslas plėsis ir išmoksite naujų būdų geriausiai panaudoti savo sugebėjimus. Gali būti, kad dirbsite su daugybe žmonių ir išplėsite veiklą į naujas rinkas.

    Meilė

    Jums patinka iš esmės įsigilinti į tam tikrus jums rūpimus klausimus; gilus žinojimas pozityviai atsilieps jums bendraujant su partneriu. Vertinate žmones, kurie neužsisklendžia kasdienėje realybėje. Šiais metais pajusite tikrąjį artimų asmeninių santykių jaukumą, kadangi sugebėsite išreikšti savo jausmus ir nugalėti kai kurias savo baimes, susijusias su meilės santykiais.

    Jaučiatės labai aistringi. Tokie nuostabūs santykiai suteikia jums daug energijos. Pastebite savo poreikį asmeniniam saugumui ir nustebinate save, kokie spontaniški galite būti kalbėdami apie meilę vienas kitam. Šiemet savo santykius galėsite pakelti į naują lygį, sieksite daugiau įsipareigojimo. Bus pravartu išlaikyti savo idealistinį paveikslą, kokių norėtumėte savo santykių. Nustebsite savo santykių gydomąja galia ir tuo, kiek daug galite padėti kitiems savo praeities baimių įveikimo pavyzdžiu.

    Žuvys

    Bendra apžvalga

    Žuvų laukia kūrybiniai pokyčiai ir unikalūs socialiniai patyrimai. Šiemet pasikeis tai, kaip vystote savo vidines galias. Ir toliau sugebėsite vienu metu daryti daug darbų, įsitrauksite į daugiau humanitarinių projektų. Pasižymite didžiuliu gyvybingumu, drąsa ir sveika nuovoka to, kas esate. Išreikšite savo vidinį žavesį ir magnetizmą. Išmoksite prisiimti daugiau atsakomybės, būdami diplomatiški ir taktiški. Jūsų sugebėjimas vaikiškai stebėtis – puiki kūrybinė savirealizacija. Kartais pajusite, lyg nesąmoningai siektumėte to, ko net iki galo nesuvokiate. Taip pat susigundysite dalyvauti kai kuriose veiklose tik tam, kad būtumėte su linksmais žmonėmis. Jūsų užduotis – pasistengti šiose srityse padaryti sąmoningus pasirinkimus ir suvokti savo tikruosius tikslus, pagrįstus savomis vertybėmis, nepriklausančiomis nuo aplinkinių pritarimo ar nepritarimo. Raskite laimę, pažindami savo vidų ir padėdami žmonėms suartėti.

    Karjera

    Karjeroje jus traukia įvairovė. Mėgautumėtės darbu, susijusiu su menais. Dirbdami su žmonėmis pasižymite natūraliu taktu ir atjauta – jie tai vertina bei gerbia jūsų pagalbą ir išmintį. Jūsų kūrybinei vaizduotei reikia poilsio – skirkite laiko pamedituoti, atnaujinti savo emocinę energiją. Jums patinka išplėsti savo požiūrį ir aistringai trokštate pranešti visuomenei apie savo aukštus idealus ir ateities filosofiją.

    Kelionės ir utopinių idealų tyrinėjimas padės dovanoti pasauliui savo darbą ir vizijas. Pasižymite natūraliu sugebėjimu mokyti kitus ir su jais dalytis. Šiemet bus svarbu išmokti geriausių būdų, kaip nukreipti šią energiją padėti kitiems. Darbe sukursite harmoniją – daugiausia dėl to, kad jūsų tikslai ir vizijos sutaps su tų žmonių, su kuriais dirbate kartu.

    Dėl šios priežasties svarbu, kad žmonės, kurie jus supa, turėtų bendras vizijas ir tikslus. Metų pabaigoje, siekdami savo vizijos, galite patirti daug vidinių pokyčių. Jūs labai energingas žmogus – mėgaukitės būdamas pats sau šeimininkas.

    Meilė

    Vienas svarbiausių jūsų tikslų – santykiuose puoselėti meilę ir saugumą. Esate labai jautrūs tam, ką kiti sako ar daro. Jūsų emocijos ir intuicija padeda jums paversti savo jautrumą į atjautą kitiems. Pasinaudokite savo intuicija, kad visose savo gyvenimo srityse priimtumėte teisingus sprendimus. Kalbat apie santuoką ir apie santykius apskritai, pajusite, kad turite didelį dvasinį pašaukimą.

    Jūsų žavesys ir patrauklumas traukia visus prie jūsų. Itin daug žadantis metas bus vasara, kai apims didelis noras jaukiai įsikurti ir susilaukti vaikų. Emocinis saugumas jums labai svarbus, ir visus metus per savo santykius jūs patirsite daug gyvenimo pamokų. Jūsų sugebėjimas džiaugtis ir duoti pagilins jūsų santykius ir sukurs juose harmoniją bei pusiausvyrą.

    Jūsų siekis atsidėti partneriui yra stiprus, vis dėlto kartais sunku išmokti būti labiau emociškai atsiribojusiu, kad atėjus sunkiems laikams galėtumėte pasikliauti savo vidine stiprybe. Jums svarbu turėti kažką, kas vertina jūsų mistišką išmintį ir požiūrį; kitaip tapsite neramus ir pernelyg jautrus. Iš prigimties esate intuityvus žmogus ir į viską žiūrite iš kitokios perspektyvos nei visi žmonės.

    Iššūkiai, kurių susilauksite savo meilės partnerystėje, bus daugiausiai susiję su mokymusi integruoti ir subalansuoti savo augimą, sukurti daugiau harmonijos santykiuose. Metams baigiantis pagilinsite savo ryšį ir išmoksite prisiimti atsakomybę už savo jausmus.

  • Šaltinis
    Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
    www.DELFI.lt
    Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją