Max Factor greitai pavyko užkariauti pasaulį, pasiūlius rinkai Lipfinity – mokslo laimėjimų stebuklą ir tikrą perversmą grožio pasaulyje, užtikrinantį sodrią ir intensyvią lūpų spalvą ištisas aštuonias valandas.

Naujieji LIPFINITY EVERLITES – nauja spalvų gama vos juntamų ir ilgai išliekančių lūpų dažų asortimente, siūlanti plataus spektro švelnius ir subtilius atspalvius.

Lipfinity EverLites – tai visai nauja lūpų dažų „karta“, siūlanti be galo švelnias, subtilias ir lengvas spalvas. Jie beveik nejuntami, tačiau išlieka nepasikeitę ištisas aštuonias valandas – galite drąsiai užkandžiauti ir gerti bet kuriuo dienos metu. Nauja gamybos technologija garantuoja: nuostabi lūpų spalva išsilaikys visą dieną, galite būti visai rami. Jūs atrodote nepriekaištingai ir žaviai, dažų spalva yra nepakartojama, o lūpos išlieka švelnios ir glotnios, kaip ką tik nuskintas persikas...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją