Philo taip pat žino, kaip pakirsti nupoliruotą prancūzų mados namų skonį, panaudojant išmintingą jaunos moters metodą ir suderinant įvairiausius dalykus. Ji naudoja tradicines deramas medžiagas, tokias kaip tamsiai mėlynas šifonas, blyški zomša, juodas satinas ir ispaniškų motyvų raštai ir iš jų siuva mažytes sunkeles, turinčias galingą poveikį. Kai kurios buvo papuoštos sidabriniais bumbulais, kurie plaikstosi einant, kitos žaviai papuoštos žalvarinėmis gėlėmis.

Vietoj ryškiai apnuogintų ir saldžiai prigludusių, Philo siūlo lamdyto audinio rauktas palaidines su atvira apykakle ir subtiliomis detalėmis. Ji pademonstravo ir privalomas apnuogintas kojas su atraitotais šortais ir laisvai krentančius sijonus iš permatomos medžiagos, o Chloe maudymosi kostiumėliai buvo sumodeliuoti iš dviejų dalių, apjuosti aplink kūną karoliukais siuvinėtomis juostelėmis ir besidraikančiomis laisvomis skaromis.

Moteriški ir puošti madingais aksesuarais priderinti krepšiai ir rankinės parodė, kad ši kolekcija yra taip protingai apskaičiuota, kad vyrai norėtų nuplėšti šiuos drabužius nuo merginos – žinoma, pačiu mandagiausiu ir maloniausiu būdu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją