Kaip ir žmonės, kurie valgo, mėgindami ką nors uždelsti, “nuobodžiaujantys persivalgytojai” valgydami gali leisti valandas, dienas ir netgi mėnesius. Jie dažnai nerimauja dėl to, kad jų laikas nesuplanuotas ir nuolat ieško kokios nors veiklos. Jie jaučiasi kalti, jeigu neužsiima kokia nors veikla, o valgymas atitinka jų “veiklos” supratimą.

Jeigu šis apibūdinimas jums primena jus pačius, svarbu išsiaiškinti priežastis. Kodėl manote, kad yra blogai kartais tiesiog nieko neveikti? Ar visuomet turite ką nors veikti, kad būtumėte patenkinti savimi? Ar jūs būdami nuolat užsiėmę nemėginate ko nors pamaloninti ar sulaukti pritarimo? Kokia dar veikla, neskaitant valgymo, galėtumėte užsiimti?

Kodėl šia veikla neužsiimate dabar? Kokius žingsnius galite žengti dabar pat, kad pripildytumėte savo gyvenimą reikšmingais, prasmingais ir smagiais dalykais?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją