Taip pat buvo priimtas sprendimas dėl Smolensko (Rusijos federacija) mieste veikiančios gamyklos sustabdymo.

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ jau anksčiau skelbė, kad rūpinasi savo darbuotojų saugumu Ukrainoje ir imasi visų įmanomų priemonių, kad perkeltų juos, kartu su šeimos nariais į kitas saugias šalis.

Prisijungdama prie įvairių visuomenės paramos iniciatyvų, įmonė skiria 100 tūkst. eurų finansinę paramą, kuri bus suteikta pabėgėliams iš konflikto zonos.

Pagrindinės bendrovės, kuriose gaminama grupės produkcija, yra sutelktos Lietuvoje, Latvijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Aukštųjų technologijų įmonė „Yukon Advanced Optics Worldwide“ kuria technologiškai pažangius optinius prietaisus: termovizorius, skaitmeninius naktinius ir dieninius optikos prietaisus, kurie naudojami gelbėtojų, medžioklėje, aktyvaus gyvenimo būdo, jūrų pramonės ir saugumo industrijose.

Įmonių grupė yra civilinės termovizijos gamybos pradininkė, kurios produkcija eksportuojama į daugiau nei 70 pasaulio šalių, kurių pagrindinės rinkos yra JAV ir Europa. Yra viena iš nedaugelio gamintojų užtikrinanti pilną produkcijos gamybos ciklą ir šiai dienai siūlo daugiau nei 200 gaminių. Lietuvoje veikiančioje įmonėje dirba virš 200 darbuotojų, o visoje grupėje, kurią sudaro 7 valstybėse veikiančios 9 bendrovės, kurių motininė yra Lietuvoje, dirba virš 1200 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją