Verslas kartu su Ukraina

Įmonė pranešime spaudai teigia tikinti demokratija ir laisve, todėl prisideda teikdama finansinę pagalbą ir nemokamas teisines paslaugas.

Siekiant žmonėms padėti nedelsiant, „Sorainen“ skyrė 50 tūkst. eurų Raudonajam Kryžiui Ukrainoje. Taip pat įmonės komanda siūlo nemokamas teisines ir mokesčių paslaugas Ukrainos žmonėms ir įmonėms, kuriems ši pagalba reikalinga dėl dabartinių įvykių.

„Ukrainos žmonės šiuo metu kovoja ne tik už savo, bet ir visos likusios Europos, įskaitant Lietuvos, laisvę bei demokratines vertybes. Čia ir dabar kiekvienas mūsų turime palaikyti Ukrainą ir jos žmones visais mums įmanomais būdais. Mūsų bendra keleto šimtų metų istoriją rodo, jog nepaisant užgriuvusių negandų gėris galiausiai triumfuoja. Už Ukrainos ir mūsų laisvę!“, – sako Lietuvos biuro vadovaujantis partneris Tomas Kontautas.

Užtikrinant pagalbą savo klientams bendrovė jau sudarė darbo grupę Ukrainos klausimams, todėl komanda yra pasiruošusi spęsti teisinius klausimus esamos situacijos kontekste.

Taip pat kontora palaiko ryšius su Ukrainos advokatų kontoromis ir yra pasirengusi suteikti pagalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją