Verslas kartu su Ukraina

„Būdami finansų institucija galime prisidėti bei padėti paprasčiau, lengviau ir nemokamai teikdami savo paslaugas, todėl nuo karo veiksmų pasitraukusiems ukrainiečiams banko sąskaitą atidarysime nemokamai, taip pat netaikysime paslaugų plano „Sumanu“ mokesčio. Taip karo pabėgėliai galės naudotis svarbiausioms finansinėmis paslaugomis nemokamai“, – teigia Eglė Dovbyšienė, SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė.

Norėdami atsidaryti banko sąskaitą, Ukrainos piliečiai kviečiami registruotis vizitui į SEB banko skyrių internetu arba telefonu.

SEB bankas taip pat primena, kad nuo šių metų vasario 24 d. į Ukrainą atliekami tarptautiniai pinigų pervedimai bet kokia valiuta SEB banko nėra apmokestinami. Visgi, gavėjo bankas ar bankai tarpininkai gali pritaikyti savo mokesčius mokėtojui ir / arba gavėjui.

Bankas atkreipia dėmesį, kad šio sprendimo techninis įgyvendinimas gali kiek užtrukti, tad, jei už atliktą mokėjimą buvo nurašyti mokesčiai, jie į kliento sąskaitą bus sugrąžinti artimiausiu metu.

Jei įmanoma, bankas rekomenduoja pervedimus atlikti eurais – taip pinigai gavėjo sąskaitą turėtų pasiekti greičiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją