Verslas kartu su Ukraina

„Logistikos sprendimus jau pavyko sudėlioti, tą organizuoja lietuviško kapitalo Ukrainos prekybos tinklas „Novus“, – pasakojo 8 metus Ukrainoje dirbantis Kijeve įsikūrusios LLC „Pontic Trading“ akcininkas ir vadovas Linas Mališka. – Vakarų Ukrainoje prekės paskirstytos į karinius junginius bei prekybos tinklo „Novus“ parduotuves, kurių Kijeve yra per 50“.

Maisto produktų bei higienos reikmenų tiekimą koordinuoja Lietuvos gamintojus vienijanti asociacija „Baltic Gastronomy Leaders“.

„Ukrainos gamintojai stokoja ir žaliavų, ir darbuotojų maisto produktų gamybai, todėl bent jau laikinai į kai kuriuos regionus prekes tieksime mes, lietuviai. Svarbu užtikrinti stabilų tiekimą“, – sako „Baltic Gastronomy Leaders“ prezidentas Romas Apulskis.

R. Apulskio teigimu, svarbiausių prekių tikimasi nemokamai arba kuo pigiau, orientuojamasi tik į ekonominio segmento prekes. Itin stokojama duonos, pieno, mėsos gaminių, higienos bei medicinos priemonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją