Verslas kartu su Ukraina

„Šiuo metu restoranų tinkle jau dirba 8 Ukrainos piliečiai. Esame pasirengę įdarbinti per 100 mūsų brolių ir seserų iš karo niokojamos šalies, tad lankytojų prašysime supratingumo ir palaikymo, kai juos aptarnaus ukrainiečiai. Taip pat šiuo metu dėliojamės paskutinius štrichus su partneriais, tiekėjais ir paramos organizatoriais dėl karšto maisto porcijų, kurios kiekvieną dieną pasieks nuo karo Ukrainoje bėgančius ukrainiečius“, - sako „Čili Holdings“ valdybos narė Goda Karosaitė.

Taip pat, „Čili Pizza“ 30 proc. nuo Romos picų užsakymų skirs organizacijoms, kurios renka paramą Ukrainai.

„Esu dėkinga ir mūsų visiems darbuotojams, kurie telkiasi savanorystei į pagalbą Ukrainos žmonėms. Kiekvieno žmogaus, verslo ir organizacijos indėlis, kad ir koks jis bebūtų, šiandien yra gyvybiškai svarbus tiek palaikant žmones Ukrainoje, kurie kovoja už savo laisvę, tiek ir žmonėms, kurie priversti bėgti nuo agresorės Rusijos sukelto beprasmiško karo“ – sako G. Karosaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją