Verslas kartu su Ukraina

„Būdami antra didžiausia fiksuoto interneto ir mokamos televizijos paslaugų teikėja Lietuvoje, atliekame tiesioginę savo, kaip retransliuotojo pareigą – šviesti visuomenę ir saugoti ją nuo rusiškos propagandos šiuo jautriu metu. Norime prisidėti prie Ukrainos žmonių kovos už laisvę, todėl šiuo metu „Cgates“ teisės departamento komanda intensyviai peržiūri visus rusakalbei auditorijai skirtus televizijos kanalus, kad, identifikavę tuos, kurių savininkams – Rusijos Federacijos piliečiams, įmonėms ir organizacijoms – taikomos tarptautinės sankcijos, juos galėtume kuo skubiau atjungti.

Tikime, kad toks žingsnis padės sėkmingai atsispirti melagienoms, žalingam suinteresuotų asmenų poveikiui ir užkirs kelią Rusijos režimui pelnytis iš Lietuvos žmonių“, – sako „Cgates“ vadovas T. Burovas.

„Cgates“ jau anksčiau atjungė šešis Rusijos režimui artimus propagandinius televizijos kanalus, be to, savo klientams nemokamai įjungė tokius objektyvius pasaulinius naujienų kanalus, kaip CNN, BBC, „Euronews“, „Bloomberg“, „Deutsche Welle“, RTL, „France24“, „TVP info“, „Ukraine 24“, CNBC ir „Current Time“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją