Verslas kartu su Ukraina

Esant įtemptai karinei situacijai, dėl kurios Ukrainos piliečiai yra priversti bėgti į kaimynines Europos valstybes, yra kaip niekad svarbu turėti tvarų priėjimą prie Europos mokėjimų sistemos. Siekiant užtikrinti šį poreikį, „Bankera“ kviečia Ukrainos piliečius naudotis jos siūloma banko sąskaitos alternatyva, mokėjimo paslaugomis ir „Visa” kortelėmis.

„Bankera“ Ukrainą laiko Europos šeimos dalimi, todėl ukrainiečiams paslaugos bus teikiamos tokiomis pačiomis sąlygomis, kaip Europos Sąjungos piliečiams – fiziniams asmenims sąskaitos atidarymas, vidiniai pervedimai bei pervedimai į kitas Europos Sąjungos šalis bus vykdomi nemokamai.

Kartu su teisiniais partneriais – teisinių paslaugų kontora „NomadLaw“ – taip pat įmonė siūlo savo pagalbą steigiant Lietuvoje ar kitoje šalyje įmones, atidarydami sąskaitas bei teikiant teisines ir kitas verslo pradžiai ar jo perkėlimui reikalingas paslaugas. „Bankera“ atstovai sako, kad yra pasiruošę padėti Ukrainos verslams sklandžiai tęsti savo veiklą Europoje.

Bendrovė jau atidarė sąskaitą Ukrainos žmonėms paramą renkančiai organizacijai VšĮ “Mėlyna ir Geltona” / Blue Yellow. „Bankera“ šiai organizacijai jau paaukojo 10 tūkst. eurų.

Palaikykime Ukrainos žmones tiek žodžiais, tiek darbais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją