Darbuotojai – iš 29 šalių

„Siekdamas paremti pabėgėlius iš Ukrainos „Luminor“ bankas jiems nemokamai teikia įvairias bankines paslaugas visose trijose Baltijos šalyse – atidaromos sąskaitos ir išduodami kodų generatoriai, išduodamos debetinė arba „Luminor Black“ mokėjimo kortelės, kurioms 3 mėnesius netaikomi mokesčiai. Informaciją apie šias paslaugas ukrainiečių kalba galima rasti banko interneto svetainėje“, – Delfi Karjerai sako banko strateginė personalo verslo partnerė Diana Dimskytė.

Taip pat bankas nuo vasario 24 d. atsisakė mokesčių už mokėjimus, atliekamus į Ukrainos bankų sąskaitas.

Siekdamas paremti humanitarinių paslaugų teikimą „Luminor“ bankas paaukojo 100 tūkst. eurų Baltijos šalių organizacijoms, dirbančiomis su pabėgėliais.

„Galime didžiuotis savo bendruomene – mūsų darbuotojai tiek individualiai, tiek besitelkdami į grupeles pagelbėjo Ukrainai ir jos žmonėms finansine parama, savanoriaudami, taip pat – skleisdami informaciją ir pan.“, – sako strateginė personalo verslo partnerė.

Pasak D. Dimskytės, visose trijose Baltijos šalyse veikiančioje įmonėje šiuo metu dirba žmonės net iš 29 šalių. Visos šiuo metu paskelbtos darbo pozicijos yra atviros ir Ukrainos piliečiams, jeigu turimos kompetencijos ir patirtis atitinka skelbime nurodytus reikalavimus.

Sulaukė ukrainiečių dėmesio

Neturintiems patirties, studentams ar ką tik baigusiems studijas rekomenduojama apmokama vasaros praktika „Illuminate“ – jos metu bankas atranda talentų, kurie lieka ir toliau dirbti banke.

„Vienas pagrindinių reikalavimų visiems „Luminor“ banko darbuotojams – anglų kalbos žinios, kadangi tai yra vidinė mūsų organizacijos kalba, kuria vyksta vidinė komunikacija. Naujai prisijungusiems darbuotojams pageidaujant, visuomet suteikiame galimybę tobulinti anglų kalbos žinias ir kompensuojame dalį patirtų išlaidų“, – informuoja D. Dimskytė.

Kompetencijų kėlimas vyksta tiek komandos, tiek individualių poreikių lygmeniu. „Luminor“ bankas kaip darbdavys rūpinasi reikiamų mokymų organizavimu ir jų išlaidomis, taip pat dalinai finansuoja išlaidas tiems darbuotojams, kurie nori įgyti papildomų žinių ar įgūdžių, kurie šiuo metu mažiau susiję su tiesioginėmis užimamomis pareigomis, tačiau gali būti vertingi ateityje siekiant vertikalios ar horizontalios karjeros banke.

Bankas jau sulaukė nuo karo pabėgusių ukrainiečių CV, keli jau dalyvauja ir finaliniuose atrankos pokalbiuose.

Štai kelios darbo vietos, kurias siūlo bankas:

1. Klientų aptarnavimo skyriaus konsultantas

Pareigos: aptarnauti dėl bankinių paslaugų besikreipiančius Ukrainos piliečius, supažindinti juos su „Luminor“ naudojamais komunikacijos kanalais, registruoti pageidavimus ar skundus, spręsti klientų problemas ir užtikrinti aptarnavimo kokybę.

Reikalavimai: puikūs anglų, rusų ir ukrainiečių kalbų įgūdžiai bendraujant žodžiu ir raštu, patirtis klientų aptarnavimo srityje, gebėjimas spręsti konfliktus, derėtis ir profesionaliai bendrauti.

Atlyginimas: 1160–1430 EUR (bruto).

2. Vyresnysis veiklos rizikos analitikas

Pareigos: nustatyti, stebėti, analizuoti, matuoti ir valdyti „Luminor“ veikloje kylančias rizikas, prižiūrėti incidentų ir pokyčių valdymo procesus, teikti ataskaitas apie rizikų valdymą.

Reikalavimai: bent 3 metų panašaus darbo patirtis dirbant su nefinansinės rizikos temomis, puikūs analitiniai ir problemų sprendimo įgūdžiai, dėmesys detalėms.

Atlyginimas: priklausomai nuo kandidato patirties, 2800–4100 EUR (bruto).

3. Projektų vadovas Technologijų tarnyboje

Pareigos: vadovauti ir prižiūrėti paskirto projekto komandą, planuoti ir įgyvendinti jai skirtas užduotis siekiant projekto tikslų, identifikuoti kylančias rizikas, prisidėti prie procesų efektyvumo ir kokybės gerinimo.

Reikalavimai: bent dviejų metų patirtis projektų valdymo srityje (patirtis valdant IT projektus – privaloma), įgūdžiai naudotis Jira ir Confluence programomis, gebėjimas bendradarbiauti, dėmesys detalėms.

Atlyginimas: 3330–4990 EUR (bruto).

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją