Verslas kartu su Ukraina

„Siekiame ne tik skambiais žodžiais, bet ir darbais įrodyti tikruosius savo verslo principus, todėl prisidedame taip, kaip gebame geriausiai – bendradarbiaudami su pagalbą Ukrainai teikiančiomis organizacijomis savo produkcija remiame Ukrainos karius ir karo baisumus išgyvenančius žmones, Lietuvoje prieglobstį radusius Ukrainos vaikus. Nuo pat karo pradžios solidarizavomės su sankcijas Rusijai taikančiais verslais, stabdydami žaliavų importą iš šios šalies. Tikime, kad mūsų parama pasieks visus, kuriems jos labiausiai reikia“, – sako „Arimex“ įkūrėjas ir vadovas Arnas Jurskis.

Į karo niokojamą Ukrainą iškeliavo jau trys partijos maistingų, ilgam vartojimui tinkamų riešutų bei džiovintų vaisių be pridėtinio cukraus. Produkcija pasiekė Charkovo mieste, metro stotyse, gyvenančius žmones – skaičiuojama, kad čia riešutų paros normos užteks maždaug 30 000 žmonių. Maždaug puse tonos riešutų pasiekė Ukrainos karius, be to produkcija buvo aprūpinta ir per 100-tą vaikų iš Ukrainos, kurie šiuo metu glaudžiasi Lietuvoje, Kulautuvos miestelyje.

Pasak „Arimex“ atstovų, iki karo Ukraina buvo svarbi „Arimex“ graikinių riešutų, saulėgrąžų ir moliūgų sėklų tiekėja.

„Karo aplinkybėmis yra kaip niekad svarbu produkciją į reikiamus taškus pristatyti kuo skubiau, todėl bendradarbiaudami su paramos organizacijomis dirbame maksimaliai greitai, produkciją suruošiame per kelias valandas, kad ji kuo greičiau pasiektų Ukrainos žmones. Neprarandame vilties, kad ateityje ir toliau galėsime dirbti su Ukraina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)