Vasara arčiau tavęs

Mėgaukitės viskuo, kas geriausia – kasdien parduotuvių lentynas papildančiomis šviežio derliaus gėrybėmis, gurmaniškais užkandžiais ar šviežia, Lietuvos ūkiuose užauginta mėsa. Juk nuo šiol dažnesnis apsilankymas parduotuvėje – tai ne tik šviežesnis maistas ant jūsų stalo, bet ir dar daugiau į jūsų lojalumo kortelę sugrįžtančių taškų.

„Šią lojalumo programą kūrėme beveik dvejus metus. Testavome visoje Lietuvoje, skirtingose parduotuvėse ir su skirtingais pirkėjais tam, kad galėtume pasiūlyti išties vertingą ir pirkėjams patrauklų būdą sutaupyti apsiperkant. Žmonėms patinka žaisti, laimėti ir tuo pačiu sutaupyti. Būtent tai ir siūlys mūsų nauja, iki šiol nematyta lojalumo programa“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė.

Dalyvaukite iššūkiuose

Kartą per dieną parduotuvėje išleidę bent 1 eurą, į savo kortelę gausite 5 taškus, tačiau tai – ne vienintelis būdas juos kaupti.

„Iki“ lojalumo programoje rasite keturis skirtingus iššūkius – dienos, savaitės, mėnesio ir metų. Įveikę kiekvieną iš jų, gausite papildomų taškų. Pavyzdžiui, papildomi taškai bus skiriami už tam tikrą apsipirkimų skaičių ar tam tikrą pirkinių krepšelio sumą. Iššūkiai nuolatos keičiasi, tad nepamirškite pasitikrinti.

Norint dalyvauti iššūkiuose, tereikia parsisiųsti „Iki“ programėlę į išmanųjį įrenginį ar prisijungti prie savo paskyros www.iki.lt puslapyje. Čia matysite, kiek pinigų apsipirkdami sutaupėte, kiek taškų už apsipirkimus gavote ir kaip galėtumėte sutaupyti dar daugiau. O būdų – tikrai ne vienas!

Panaudokite sukauptus taškus

„Iki“ lojalumo taškus panaudoti galite bet kada – iškart išleisti ar kaupti ilgesnį laiką, priklauso tik nuo jūsų. Taškų panaudojimo galimybės yra net keturios – galėsite gauti nuolaidą būsimam pirkinių krepšeliui, iškeisti taškus į prekes už 1 ct, išmainyti juos į vertingus prizus arba sudalyvauti žaidime be pralaimėjimų.

  • Gaukite nuolaidą pirkinių krepšeliui! Sukauptais taškais galima padengti iki 99 % pirkinio sumos. Vieno taško vertė – 0,01 Eur. Kuo daugiau taškų sukaupsite, tuo daugiau galėsite sutaupyti.
  • Įsigykite prekių vos už 1 ct! Išmaniojoje programėlėje rasite ne vieną pasiūlymą, leisiantį sukauptus taškus išmainyti į prekes, kurios jums kainuos simbolinį 1 ct.
  • Keiskite taškus į prizus! Nuo kino bilietų iki skrydžio oro balionu ar išmaniųjų telefonų – „Taškotekoje“ rasite skirtingus prizus, kuriuos galite gauti mainais už taškus. Kaupti apsimoka, nes prizai išties vertingi.
  • Išbandykite laimę loterijoje! 100 sukauptų taškų galėsite iškeisti į bilietą žaidime „Laimės taškai“. Nepergyvenkite, visi bilietai šioje loterijoje yra laimingi.

Lojalumo programos dalyviams be naujų papildomų naudų galios ir jau esančios – ir toliau galėsite pasinaudoti išskirtinėmis savaitės akcijomis bei nuolaidomis daugiau nei 1 000 prekių, gauti nuolaidą visam pirkinių krepšeliui gimtadienio proga ir pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais bei partnerių nuolaidomis.

Šaltinis
Temos
Projektas „Vasara arčiau tavęs“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją