Vairo riteris pagal iškvietimą

Didžiausias šio išsiropštimo katalizatorius, aišku, yra žmona. Tačiau aš buvau paruošęs specialią apsaugos programą. Prisirinkau baisių pasakojimų apie nelaimingus naktinius atsitikimus taksistams. Štai mums abiem gerai pažįstamas regbio teisėjas, labai ramus žmogus, net vardu Ramūnas, savo socialiniame tinkle pasakojo tokį atsitikimą.

Eina jie ramiai Senamiesčio gatvele. Vakarais po baro šiek tiek tiek išplatėji. Klausa – atvirkščiai, susiaurėja. Taksi važiuodamas ta siaura gatvele pro draugų kompaniją netyčia kliudo vieną iš jų veidrodėliu. Na, atrodo, nusijuok, ir tiek. Bet Ramūnui kilo noras paklausti, kodėl taksistas taip neatsargiai važiuoja siauromis Senamiesčio gatvelėmis. Jis pasivijo taksi, pabeldė į langą ir atidarė vairuotojo pusės duris. Iš vairuotojo gavo ašarinių dujų. 

Tokiu taksisto elgesiu Ramūnas labai pasipiktino. Aš jį kažkiek suprantu. Bet, žmonės gerieji, supraskime ir taksistą. Gal jis jau dirba kelias valandas. Gatvės siauros toje linksmų žmonių mėgiamoje miesto dalyje. Galėtų sau ramiai gerti tie linksmuoliai namie, buitiškai, su apatiniu trikotažu. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)