Garsių prekių ženklų istorijos

Jis niekada nemėgo savo tikrojo vardo – „pernelyg pompastiško, pernelyg aristokratiško“. Nepaisant to, kad Tedas Turneris yra milijardierius, vienas didžiausių žemvaldžių JAV ir Argentinoje, be kita ko, savo rančose auginantis ir didžiausią pasaulyje bizonų bandą, tačiau logiška jį būtų pavadinti „kapitalistu-socialistu“. 

Jis rengė ir finansavo nuostolingas Geros valios žaidynes kaip vienijančią alternatyvą JAV ir TSRS boikotuojamoms Olimpinėms žaidynėms, jis paaukojo milijardą dolerių Jungtinėms Tautoms ir dar vieną įvairiausioms labdaringoms iniciatyvoms. Ir, nors septintajame praeito amžiaus dešimtmetyje jis buvo Jaunųjų respublikonų narys, tačiau vėliau buvo vedęs ir vieną žymiausių amerikietiškojo protesto prieš Vietnamo karą simbolių – aktorę Jane Fonda. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją