Login 2021

Karščiausios Login 2021 naujienos

Savo pranešimą ekspertas pradeda nuo dar vieno klausimo: kada paskutinįkart atnaujinote savo atnaujinimo sistemą (upgrading system, angl.)? „Ir kalbu apie jūsų sistemą, ne apie jūsų kompiuterio ar išmaniojo telefono“, – paaiškina V. Bučiūnas ir ragina pagalvoti apie tai, kas pirmiausia šauna į galvą, reflektuojant apie savo atnaujinimo sistemą.

Finansų lyderystės srityje ekspertas dirba dvidešimt penkerius metus, jis yra profesionalus mentorius ir koučeris finansų lyderystės klausimais. Šiame kelyje jis teigia susiduriantis su vienu iš svarbiausių uždavinių, o kartu ir klausimų – kokie esminiai faktoriai padaro lyderystę gerą, konstruktyvią ir efektyvią. Kitaip tariant, nešančią rezultatų.

Finansų lyderystės eksperto teigimu, vienas iš fundamentalių atradimų, ieškant atsakymo į šį klausimą, yra branda. „Kuo tai susiję su verslu?.. Ieškoti atsakymo reikia pradedant nuo jūsų lyderystės kokybės. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją