Išskirtinės moterys

 Esi žinoma dėl savo inicijuotų socialinių projektų. Kas dar vyksta tavo gyvenime šiuo metu?

 Įkūriau VšĮ, kuri vadinasi „Ne apie mane”, ji tęs mano pradėtą socialinę veiklą. Taip pat mokausi dvyliktoje klasėje. Po pamokų dirbu aukle, kiek lieka laiko  savanoriauju. Tai man tikriausiai yra būtina kaip oras. Vaikai  labai dideli mano mokytojai.

Šeimoje, kurioje dirbu aukle, vienas iš dviejų berniukų serga cukriniu diabetu, kaip ir aš. Kalbu jam ne iš knygų, bet iš savo patirties, jis mato suaugusio žmogaus pavyzdį, kad nėra toks vienintelis.

 Papasakok apie savo vaikystę.

 Nuo mažens sergu pirmo tipo cukriniu diabetu, buvau tėčio labai lepinama. Turėjau viską, ko man reikėjo. Žinojau, kad svajonės pildosi, kad tėtis gali jas išpildyti, jeigu jam pasakai. Mama buvo ta griežtoji šeimos pusė, kuri pastatydavo į vietą. Jos buvau kaip armijoje auginta. Ta mano disciplinuotoji pusė atsiskleidžia, kai būnu su vaikais, padeda karate treniruotėse. Kita vertus, turiu labai daug tėčio savybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)