Pažinkite savo grožį

„Fraxis duo“ yra frakcinio ir chirurginio CO2 lazerio bei mikroadatinio radiodažnio (RF) technologijų sistema, su kuria bet kuriuo metų laiku gali būti sprendžiama labai daug odos sveikatos problemų. Su šiomis sistemomis taip pat galima gerinti odos būklę ir ją atjauninti, o pokyčiai matomi jau po pirmosios procedūros. Ypač saugus ir trumpo poprocedūrinio laikotarpio yra mikroadatinis radiodažnis, po kurio jau kitą dieną galima grįžti į darbus“, – pasakoja E. Naruševičiūtė-Skripkienė.

Auksinis standartas – odos atnaujinimas frakciniu CO2 lazeriu

Frakcinis odos atnaujinimas Fraxis CO2 – inovatyvi ir rezultatyvi estetinės dermatologijos procedūra, padedanti sugrąžinti odos jaunystę. Auksiniu standartu laikomas odos atnaujinimas naujos kartos frakciniu CO2 lazeriu labiausiai tinka tada, kai odoje matomi ryškesni nuovargio ar senėjimo požymiai: veide yra atsiradusios gilios raukšlės, nelygumai, suglebimas, pigmentinės dėmės, spalvos nevienodumas ar patamsėję paakiai.

Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centro gydytoja sako, kad frakcinis CO2 lazeris išskiria šviesos spindulius, sukeliančius kaitinimo ir išgarinimo reakciją, dėl kurios formuojasi „mikrouždegimas“. Šis procesas skatina seno kolageno (baltymo, atsakingo už odos elastingumą) suirimą ir naujų jo skaidulų formavimąsi.

„Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centro gydytoja dermatovenerologė Edita Naruševičiūtė-Skripkienė

„Procedūros metu įvertinus paciento odą yra parenkami individualiai tinkantys gydymo parametrai. Lazerio šviesa, išsklaidyta į pavienius impulsus, išgarina odos epidermyje ir dermoje mikrostulpelius, tarp kurių yra nepakenktų audinių. Toks frakcinis gydymas, kai yra sveikos odos salelės, nesukelia randėjimo, lygina odos reljefą, pagerina seno audinio tekstūrą, nugarina pigmentą“, – sako „Kardiolitos klinikų“ gydytoja dermatovenerologė.

Po frakciniu CO2 lazeriu atliekamos procedūros oda pastebimai atjaunėja: tampa stangresnė, sumažėja gilios raukšlės, išsilygina mažesnės raukšlelės, sumažėja odos pigmentacija, išsiplėtusios poros ir dėl spuogų atsiradę maži randeliai, suvienodėja odos spalva, išnyksta defektai, darkę estetinį vaizdą. Procedūra taip pat leidžia sėkmingai šalinti visų tipų strijas ir mažinti randus, atsiradusius po traumų ar operacijų.

E. Naruševičiūtės-Skripkienės teigimu, frakciniu CO2 lazeriu atliekama procedūra yra stipri, todėl gelbėja ir tada, kai reikia spręsti intensyvaus pigmento bei odos suglebimo, gilesnių raukšlių arba storesnių randų problemas.

„Frakciniu CO2 lazeriu taip pat galima saugiai šalinti akių ksantelazmas – gelsvus minkštus darinius, susidariusius akių vokų odoje, o naudodami CO2 lazerio chirurginį antgalį galime panaikinti mažus odos apgamus, minkštąsias fibromas arba papilomas – gerybinius odos darinius, seborėjines keratozes – gerybinius epidermio navikus bei karpas“, – pasakoja gydytoja dermatovenerologė.

Rezultatai – jau po pirmos procedūros

Odos atnaujinimo procedūra frakciniu CO2 lazeriu atliekama be chirurginės intervencijos ir su vietiniu nuskausminimu, tai reiškia, kad ji yra visiškai saugi, greita ir neskausminga, o rezultatai – akivaizdūs. Visų tipų odos atjauninimas frakciniu CO2 lazeriu be pasiruošimo užtrunka iki 30 minučių. Po atlikto frakcinio odos atjauninimo CO2 lazeriu namie teks praleisti keletą dienų, tačiau akivaizdžiai pagražėjusia oda galėsite džiaugtis jau po pirmosios procedūros.

„Procedūrą frakciniu CO2 lazeriu gali tekti kartoti 3-5 kartus tiems asmenims, kurių odos problemos sunkesnės, pavyzdžiui, yra susiformavusios ksantelazmos, odos suglebimas didesnis, raukšlelės gilesnės, randai ryškesni arba jų yra daug“, – sako E. Naruševičiūtė-Skripkienė

Pasaulinė inovacija – odos atjauninimas mikroadatiniu radiodažniu

Pasaulyje ypač efektyvia laikoma ir pirmuoju Holivudo žvaigždžių pasirinkimu tapusi inovacinė frakcinė mikroadatinio radiodažnio procedūra idealiai tinka norintiems per trumpą laiką sumažinti smulkias raukšleles ir pigmentaciją, palyginti odos spalvą bei džiaugtis gražesne, stangresne, sveikos išvaizdos oda.

Prieš ir po mikroadatinio radiodažnio procedūrų „Secret RF“

Vilniaus „Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centro gydytoja teigia, kad frakcinė mikroadatinio radiodažnio procedūra itin tinkama odos standinimui ir elastingumo didinimui. Ji atliekama su izoliuotomis arba dalinai izoliuotomis mikroadatėlėmis, kurios radiodažnio energiją saugiai „pristato“ tik į gilesnius odos sluoksnius, nepažeisdamos karščiu viršutinio odos sluoksnio.

Prieš ir po mikroadatinio radiodažnio procedūrų „Secret RF“

„Ši procedūra puikiai tinka tuo atveju, kai odos pažeidimas yra gilesniuose sluoksniuose, o viršutinis nereikalauja intensyvaus gydymo, pavyzdžiui, kai oda yra suglebusi, bet nėra didelio porėtumo ar intensyvios pigmentacijos“, – sako E. Naruševičiūtė-Skripkienė.

Prieš ir po mikroadatinio radiodažnio procedūrų „Secret RF“

Gydytoja dermatovenerologė prideda, kad frakciniu mikroadatiniu radiodažniu galima spręsti ne tik odos problemas, bet ir sumažinti padidėjusį prakaitavimą, nes dėl terminio šios procedūros poveikio sumažėja gyvybingų prakaito liaukų kiekis.

Itin trumpas poprocedūrinis laikotarpis

Atliekant odos atjauninimą pasaulinę revoliuciją sukėlusiu mikroadatiniu radiodažniu vietiniam nuskausminimui gali būti naudojamas kremas – anestetikas, todėl pacientui ši procedūra yra visiškai neskausminga, galinti sukelti tik nedidelį diskomfortą, tačiau procedūros rezultatai – greiti ir efektyvūs.

Vienas didžiausių šios procedūros privalumų yra toks, kad po jos atsiradęs veido paraudimas ar jautrumas praeina dar tą pačią dieną, o kitą – jau galima sugrįžti į įprastą sau gyvenimo režimą nejaučiant jokių pasekmių. Procedūra, atliekama su mikroadatiniu radiodažniu, be pasiruošimo trunka iki 30 minučių, o rezultatus galite pastebėti jau po pirmojo karto. Laikui bėgant atjaunėjusios ir sveikai švytinčios odos efektas vis stiprės. Be to, bet kuriuo metu greitai ir efektyviai galite atjauninti ne tik veido odą, bet ir kitas zonas – kaklą, dekoltė, rankas, pilvą, šlaunis ir kelius.

„Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centras
Adresas: Ukmergės g. 219, Vilnius
Registracija tel. +370 620 33383