Megaukis gyvenimu

Megaukis gyvenimu

Tito mokytoja – septynerių metų patirtį turinti šios srities profesionalė, jau antrojo vaikelio besilaukianti Karina Mikailova – savo jaukiame masažo kabinete atrodo tarsi ant sparnų. Laidoje ji pasidalino, kokie keturi esminiai žingsniai kiekvieną pavers puikiu masažuotoju. Anot ekspertės, išradinėti dviračio čia nereikia, svarbiausia pasirūpinti malonaus aromato masažo aliejumi ir jo negailint atlikti jos įvardintus veiksmus tiek nugaros, tiek krūtinės, tiek galvos srityse.

Moteris taip pat atsakė į klausimus, ar lova yra išties tinkama vieta nugaros masažui atlikti bei kokiomis papildomomis priemonėmis vertėtų pasirūpinti tiems, kas siekia kiek įmanoma malonesnio efekto.

Projekto dalyvis Titas mokymų metu stengėsi atkartoti kiekvieną Karinos judesį ir įsiminti jų seką – atliekant bet kokį masažą ypatingai svarbu viską daryti palaipsniui. Juk norime nuraminti ir išmankštinti kūną, o ne suteikti jam papildomo streso chaotiškais judesiais, tiesa? Tad kvieskite prie ekrano draugą, merginą, mamą, sesę, brolį ar močiutę ir praktikuokitės drauge su Titu!

Pamokos pabaigoje Tito laukė staigmena – trumpas masažo testas. Kaip manote, kokiu balu profesionalė Karina įvertino pradžiamokslio vaikino žinias?

Masažo pamoka
Dalintis
Nuomonės