Megaukis gyvenimu

Megaukis gyvenimu

„Kas tu per iškrypėlis, jei ryte negali skirti laiko sau ir kavai“, – neieškodamas švelnesnių išsireiškimų šauna Tomas ir pabrėžia ypatingą šio gėrimo vaidmenį daugelio dienos pradžioje. Deja, ne visi turi prabangą kiekvieną rytą pradėti su tokio pat nuostabaus skonio kava kaip iš profesionalo rankų. Jei šiuose žodžiuose atpažįstate save, tuomet kelios baristos, gebančio pasigaminti fantastišką kavą net lėktuve, gudrybės pravers ir jums.

Sandra ne tik turėjo galimybę išmokti gaminti mėgstamiausią kavą – cappuccino – namų sąlygomis, bet ir dailiai ją papuošti, kad paliktų puikų įspūdį savo vyrui, svečiams ar tiesiog „Instagram“ sekėjams. O pabaigoje jos laukė testas – įdomių faktų apie kavą viktorina. Pamatykite, kaip jai sekėsi įveikti Tomo mestą iššūkį! Ar sugebėtumėte atsakyti į suktus jo klausimus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės