Šventės sugrįžta

Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui

Projekto „Šventės sugrįžta“ komanda, apsilankiusi vienoje sostinės parduotuvėje, galėjo įsitikinti – nors prekyba kalėdiniais produktais prasidėjo pačioje lapkričio pradžioje, švenčių išsiilgę pirkėjai ne tik smalsiai dairosi po lentynas, bet ir pildo savo krepšelius kalėdinio asortimento prekėmis.

Vos įžengus į parduotuvę žvilgsnį iš tolo traukia mažiesiems skirti saldumynai, kurių tarpe populiariausi ir vaikams bene daugiausiai džiaugsmo suteikiantys saldūs advento kalendoriai. Tačiau gardžių šventiškų idėjų netrūksta ir suaugusiems: gal norėtumėt paragauti kokybiško foe gras ar kaštainių kremo, o gal jūsų skoniui labiau tinka sūri karamelė ir ispaniški kumpiai?

Su susidomėjimu pirkėjai žvalgosi ne tik po maisto prekių lentynas – dėmesį traukia girliandos bei eglutės žaisliukai, kalėdiniai vainikai ir žvakidės – yra visko, ko reikia, kad šių metų Kalėdos virstų nepamirštama jaukia švente.

Pati pirmoji žurnalistės Kornelijos pakalbinta pašnekovė buvo išties gerai nusiteikusi ir tikino – ji, kaip ir visi, tikrai jau laukia Kalėdų, o dovanomis rūpintis pradeda gerokai anksčiau, nei dauguma. „Juk dovanos negenda“, – juokiasi ji.

Kiti sutikti pirkėjai taip pat vieningai tikino – kuo anksčiau parduotuvių lentynos prisipildo šventiniais produktais, tuo smagesnė nuotaika ir džiugesnis švenčių laukimas. O lentynos iš tiesų jau lūžta nuo gardžiausių produktų gausos.