Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Kaip manote, kuris iš jų yra didesnis šopingo fanas ir į namus grįžta su nereikalingais pirkiniais? O ar patikėtumėt, kad naktimis Nainių miegamajame knarkia anaiptol ne Jonas, o Simona? „Samsung“ komanda pasistengė išsiaiškinti pačius įdomiausius faktus apie šios poros gyvenimą.

Tam, kad ir jūs visada būtumėte pasiruošę kasdieniams iššūkiams, „Galaxy Tab S8“ serija siūlo visą dieną neišsikraunančią bateriją, galinčią atlaikyti net ir ilgiausią filmų maratoną. Jokių kompromisų vaizdo raiškai ir garso kokybei: dviguba 12 megapikselių kamera leis turėti 4K kokybės vaizdo skambučius, o keturi „Dolby Atmos®“ garsiakalbiai užtikrins, kad kiekvienas jūsų ausis pasiekiantis garsas būtų ypač aiškus ir neiškraipytas. Nesvarbu, ar norite atskleisti savo menišką pusę, ar tiesiog sklandžiai dirbti su daug programų vienu metu, naujų „Samsung“ planšečių galios užteks viskam.

Kokius įdomius faktus apie asmeninį savo gyvenimą „Tab S8 Ultra“ planšetėje atskleidė Jonas ir Simona Nainiai, kviečiame pasižiūrėti video reportaže.